Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yarın sabah tekrar test yapınBirincisinde görünüyor ikincisinde yok
Ondada var ama o daha silik fotoğraftan cok gözükmüyorBirincisinde görünüyor ikincisinde yok
Olabilir ilk 5 dk da mı çıktıOndada var ama o daha silik fotoğraftan cok gözükmüyor
EvetOlabilir ilk 5 dk da mı çıktı
Pembe olanda silik cizgi var. Yanlis pozitif olmamasi adina baska test varsa sabah ilk idrarla yine yapin. Hatta munkunse artimed marka olmasin prodoctor erken gebelik falan olursa daha dogru olur. Kaset test yaparsaniz gozukmeyebilir su anMerhaba 3 ekim son adet tarihim 14 ekimde yumurtlama gördüm testte hemde cok ağrısını yaşadım adetime 3 gün var acaba hamilemiyğm bir gebelik daha gecirmiştim 7 haftalıkken kalbi durmuştu
Eki Görüntüle 3494764 Eki Görüntüle 3494765
Dediğim gibi yarın sabah tekrar erken gebelik testi yapın yine çıkarsa kan verebilirsiniz ya da regl gününüzü beklersiniz
Diğerindede var ama cok yakından bakınca gözüküyor fotoğraftada hafif belli oluyor aslında . Evet artimed almadım. İlk idrar olmadığı için vede adet tarihime 3 gün olduğu için silik cıkmış olabilir . Ama ara ara kasığımın sağ ve soluna bıcak saplanır gibi ağrı giriyordu bir kaç gündür geçen hamileliğimde meme hassasiyetim vardı bunda yok . Aslında erken davranmamın sebebi pıhtılaşma testi yaptırdığımda yatkınlık cıktı ileri derecede olmasada hemen doktora gitmelimiyim ilkinde kalbi durmuştu cünkü o yüzden korkuyorumPembe olanda silik cizgi var. Yanlis pozitif olmamasi adina baska test varsa sabah ilk idrarla yine yapin. Hatta munkunse artimed marka olmasin prodoctor erken gebelik falan olursa daha dogru olur. Kaset test yaparsaniz gozukmeyebilir su an
Sizi çok iyi anlıyorum ben de iki kez aynı şeyi yaşadım üçüncü kez gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanacağım.Erken test yapmanız iyi olur tabiDiğerindede var ama cok yakından bakınca gözüküyor fotoğraftada hafif belli oluyor aslında . Evet artimed almadım. İlk idrar olmadığı için vede adet tarihime 3 gün olduğu için silik cıkmış olabilir . Ama ara ara kasığımın sağ ve soluna bıcak saplanır gibi ağrı giriyordu bir kaç gündür geçen hamileliğimde meme hassasiyetim vardı bunda yok . Aslında erken davranmamın sebebi pıhtılaşma testi yaptırdığımda yatkınlık cıktı ileri derecede olmasada hemen doktora gitmelimiyim ilkinde kalbi durmuştu cünkü o yüzden korkuyorum
Cok iyi yapmissiniz. Insallah yarin ilk idrarla daha net cikarDiğerindede var ama cok yakından bakınca gözüküyor fotoğraftada hafif belli oluyor aslında . Evet artimed almadım. İlk idrar olmadığı için vede adet tarihime 3 gün olduğu için silik cıkmış olabilir . Ama ara ara kasığımın sağ ve soluna bıcak saplanır gibi ağrı giriyordu bir kaç gündür geçen hamileliğimde meme hassasiyetim vardı bunda yok . Aslında erken davranmamın sebebi pıhtılaşma testi yaptırdığımda yatkınlık cıktı ileri derecede olmasada hemen doktora gitmelimiyim ilkinde kalbi durmuştu cünkü o yüzden korkuyorum
Evet keşke daha erkenn bilseydik böyle bir problem olduğunu siz 2 keremi kayıp yaşadınız çok üzüldüm inşallah hepimiz sağlıkla evlatlara sahip oluruzSizi çok iyi anlıyorum ben de iki kez aynı şeyi yaşadım üçüncü kez gebe kalırsam kan sulandırıcı kullanacağım.Erken test yapmanız iyi olur tabi
Evet ben iki gebelik yaşadığım ikisinde de kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum sonra genetik test yaptım sadece MTHFR C677T HHETEROZiGOT çıktı diğerleri hepsi normal hatta genetik doktoru bununla ilgisi yok dedi kayıplar içinEvet keşke daha erkenn bilseydik böyle bir problem olduğunu siz 2 keremi kayıp yaşadınız çok üzüldüm inşallah hepimiz sağlıkla evlatlara sahip oluruz
Benim mthfr c677T homozigot hatta diğer son ikiside heterozigot benim ki daha fena acaba bunlamı alakalıEvet ben iki gebelik yaşadığım ikisinde de kalp atışı olmadı ve kürtaj oldum sonra genetik test yaptım sadece MTHFR C677T HHETEROZiGOT çıktı diğerleri hepsi normal hatta genetik doktoru bununla ilgisi yok dedi kayıplar için
Şuan sağ kasığımda aşırı bir ağrı var tek taraflı solda bişey yok acaba yerleştiği için midir korkuyorumBence yarın sabah tekrar test yapın
Evet sizin var pıhtılaşma, bunununla ilgili sizin kiBenim mthfr c677T homozigot hatta diğer son ikiside heterozigot benim ki daha fena acaba bunlamı alakalı
Olabilir yarın testiniz pozitif çıkarsa direkt kan verin beklemeyin size hemen ilaç başlanırŞuan sağ kasığımda aşırı bir ağrı var tek taraflı solda bişey yok acaba yerleştiği için midir korkuyorum