Gebelik testi

Bence sabah yarın ilk ısrarla tekrarlayın çizgi kaç dakıkada çıktı oda önemli kuruma çizgisi olabiliyo bazen umarım hamilesindir

Bence sabah yarın ilk ısrarla tekrarlayın çizgi kaç dakıkada çıktı oda önemli kuruma çizgisi olabiliyo bazen umarım hamilesindir
Eşime aldırıp ilk idrarla yaptım bugün adete 2 gün kaldı ama yine hayalet bir çizgi var maalesef net bir çizgi çıkmıyor ümidimi kaybettim gibi bu ay da

Eşime aldırıp ilk idrarla yaptım bugün adete 2 gün kaldı ama yine hayalet bir çizgi var maalesef net bir çizgi çıkmıyor ümidimi kaybettim gibi bu ay da
Var gibi aslında erken gebelik testi yapmaya devam et sabah aksam

Bugün adet günüm hafif ağrılar var ama adet olmadım hala ve beyaz akıntı oldu sizce test yapayım mı
Seni çok iyi anlıyorum bende adet gelmeden bile kan vermeye gidiyordum merakımdan sadece bi ay saldım test bile yapmadım günüm geçtiği halde o ay meğer hamileymişim siz biraz salın adet olmazsanız yaparsınız test aklınız sürekli orda olmasın düşündükçe olmuyor çünkü

Evet gerçekten öyle ama hala adet olmadım bugün sağlık ocağına gittim ama kan vermek için saat geçmişti yarın sabah gel dedi doktor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…