D Deeerrrya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 15 0 1 22 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #1 K Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 83.278 528 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #2 Ben ilişkiden sonraki 10.günde pozitifi görmüştüm ama garanti olsun diye 12 gün eklemek daha iyi. Hepsi aynıysa doğrudur bence evet Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Ben ilişkiden sonraki 10.günde pozitifi görmüştüm ama garanti olsun diye 12 gün eklemek daha iyi. Hepsi aynıysa doğrudur bence evet
D Deeerrrya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 15 0 1 22 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #3 Orangegreysky .!.: Ben ilişkiden sonraki 10.günde pozitifi görmüştüm ama garanti olsun diye 12 gün eklemek daha iyi. Hepsi aynıysa doğrudur bence evet Genişletmek için tıkla... Orangegreysky .!.: Yalnızca bir test mi yaptınız ve yaptığınız testin markası neydi ve regl gününüzden ne kadar önce yapılıp doğru çıktı? Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Orangegreysky .!.: Ben ilişkiden sonraki 10.günde pozitifi görmüştüm ama garanti olsun diye 12 gün eklemek daha iyi. Hepsi aynıysa doğrudur bence evet Genişletmek için tıkla... Orangegreysky .!.: Yalnızca bir test mi yaptınız ve yaptığınız testin markası neydi ve regl gününüzden ne kadar önce yapılıp doğru çıktı? Genişletmek için tıkla...
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 83.278 528 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #4 Adet günümdü tam, predictor ve albi yapmıştım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D Deeerrrya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 15 0 1 22 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #5 Orangegreysky .!.: Adet günümdü tam, predictor ve albi yapmıştım Genişletmek için tıkla... Gebeliğinizde yerleşme kanaması yaşadınız mı peki? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Orangegreysky .!.: Adet günümdü tam, predictor ve albi yapmıştım Genişletmek için tıkla... Gebeliğinizde yerleşme kanaması yaşadınız mı peki?
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 83.278 528 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #6 Deeerrrya .!.: Gebeliğinizde yerleşme kanaması yaşadınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Deeerrrya .!.: Gebeliğinizde yerleşme kanaması yaşadınız mı peki? Genişletmek için tıkla... Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai
D Deeerrrya Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 15 0 1 22 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #7 Orangegreysky .!.: Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevabınız için. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Orangegreysky .!.: Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevabınız için.
K kukani652 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2024 31 7 1 22 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #8 Orangegreysky .!.: Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai Genişletmek için tıkla... Ben kanama yaşadım ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum bana da yardımcı olabilir misiniz reglime 5 gün kala kahverengi bi leke geldi 2 gün boyunca az az sonra geçti şimdi reglime 1 gün var ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Orangegreysky .!.: Yok yaşamadım hayır. Sizin diğer sorunuzu da gördüm adet gecikmenizi bekleyin bence en garantiai Genişletmek için tıkla... Ben kanama yaşadım ama yerleşme kanaması mı bilmiyorum bana da yardımcı olabilir misiniz reglime 5 gün kala kahverengi bi leke geldi 2 gün boyunca az az sonra geçti şimdi reglime 1 gün var ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 83.278 528 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Deeerrrya #9 Deeerrrya .!.: Çok teşekkürler cevabınız için. Genişletmek için tıkla... Yoo soruları karıştırmışım :)) yerleşme kanaması genelde pembe ve 1 pedi doldurmaz deniyor, siz normal bi regl olduysanız hamile değilsinizdir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Deeerrrya .!.: Çok teşekkürler cevabınız için. Genişletmek için tıkla... Yoo soruları karıştırmışım :)) yerleşme kanaması genelde pembe ve 1 pedi doldurmaz deniyor, siz normal bi regl olduysanız hamile değilsinizdir