Selam yardımınıza ihtiyacım vaar. Reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Hamilelik varmıdır ? Böyle bir durumla karşılaşan varmı görüşlerinizi merakla ve heyecanla bekliyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben de 5-6 gün önce böyle bir silik çizgiyle öğrenmiştim (düşük yaptım) ama yine de normal hamilelikti, başka marka test yap, ya da istersen kan testi ver çok yüksek olmaz ama yine de çıkar, ben kan testi vermiştim 88,5 çıkmıştı adete 4-5 gün kala, inşallah hamilesindir canımSelam yardımınıza ihtiyacım vaar. Reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Hamilelik varmıdır ? Böyle bir durumla karşılaşan varmı görüşlerinizi merakla ve heyecanla bekliyorummmm
Çok geçmiş olsun canım inşallah nasip olur tekrardan sanada. Kan vereceğim bende ama biraz daha beklemek istiyorum silik çıktığı için umutlanmamak adına ❤Canim ben de 5-6 gün önce böyle bir silik çizgiyle öğrenmiştim (düşük yaptım) ama yine de normal hamilelikti, başka marka test yap, ya da istersen kan testi ver çok yüksek olmaz ama yine de çıkar, ben kan testi vermiştim 88,5 çıkmıştı adete 4-5 gün kala, inşallah hamilesindir canım
İnşallah amin canımsen de güzel haberlerini alırsın Rabbim ol dedi mi olurÇok geçmiş olsun canım inşallah nasip olur tekrardan sanada. Kan vereceğim bende ama biraz daha beklemek istiyorum silik çıktığı için umutlanmamak adına ❤
Aynen öylee nasip inşallahİnşallah amin canımsen de güzel haberlerini alırsın Rabbim ol dedi mi olur
Sizce 1 gün sabah 2. Test akşam 3. Test bugün sabah 4. Test akşam yorumlayabılırmısınız ? Pek anlayamadımAynen öylee nasip inşallah
Regl gününe kaç gün var canımmSizce 1 gün sabah 2. Test akşam 3. Test bugün sabah 4. Test akşam yorumlayabılırmısınız ? Pek anlayamadım
Hiçbir şey çıkmamış ki zaten. Silik çizgi değil, hayalet çizgi bile değil.gecikme neden bilmem.9 gün var daha ama testler hatalı böle çıkartıyor 3 gün önce beta verdim gebelık yoktu
Benimde şuan böyle senin sonucu ne olduSelam yardımınıza ihtiyacım vaar. Reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. Hamilelik varmıdır ? Böyle bir durumla karşılaşan varmı görüşlerinizi merakla ve heyecanla bekliyorummmm
Merhaba benim de adetim 3 gün gecikti 1 gün arayala 4 tane test 3 tane kaset 1 tane erken hamilelik testi yaptım hepsi silik çıktı kan vermek istiyorum ama endişeleniyorum açikcasiÇok geçmiş olsun canım inşallah nasip olur tekrardan sanada. Kan vereceğim bende ama biraz daha beklemek istiyorum silik çıktığı için umutlanmamak adına ❤
Erken gebelik testine net çıkmış kasette silik genelik var ama daha yeni oluşmuş oabilir kan verebilirsin bence hamilesinMerhaba benim de adetim 3 gün gecikti 1 gün arayala 4 tane test 3 tane kaset 1 tane erken hamilelik testi yaptım hepsi silik çıktı kan vermek istiyorum ama endişeleniyorum açikcasi
Ayy inşallah öyledir çok teşekkürler yarin sabah gidip direk vereceğimErken gebelik testine net çıkmış kasette silik genelik var ama daha yeni oluşmuş oabilir kan verebilirsin bence hamilesin
Hayırlısı olsun canım burdada paylaşırsan sevinirimAyy inşallah öyledir çok teşekkürler yarin sabah gidip direk vereceğim
Kızları acill bakarmisiniz göz yanilmasi mi acaba orda silik bi çizgi mi var