• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Azraa___

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
155
26
48
26
Test yaptım sonuç negatif ama bu ay emin gibiydim ya kırmızı ve kahverengi lekelenmem göğüs hassasiyetim kasıklarımda ağrılar baş dönmeleri size sorum adetim bigün geçti ve erken gebelik testi yaptım erken olabilir mi. Yada neden böyle oldu beklemeli miyim korkuma ilaç bile kullanamıyorum ya erken seçim diye 🤦‍♀️😞

Eklentiler

• IMG_20231014_124130.jpg
    IMG_20231014_124130.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 81
Bende az önce erken gebelik test yaptım adetime 4 gün var dayanamadım ama negstif kasıklarımda ağrı var batıyor gibi eğer adetiniz düzensizse biraz daha bekleyin derim psikolojik belirtilerde yaşıyoruz bebe istediğimiz için ne yazıkki

Bende az önce erken gebelik test yaptım adetime 4 gün var dayanamadım ama negstif kasıklarımda ağrı var batıyor gibi eğer adetiniz düzensizse biraz daha bekleyin derim psikolojik belirtilerde yaşıyoruz bebe istediğimiz için ne yazıkki
Gecikmenin 4. Günü dün yapmıştım ama negatif yani beliryiler var ama pozitifi göremedim olsaudı çıkardı diye düşünüyorum

Back