Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 4 gündür regli olucak mışım gibi sancılar çekip geçti hep ve sonuç olarak heniz olmayınca bugğn test yapmak istedimRegle kac gun var
10 15 dakikaKaçıncı dakkada cıktı çizgi
Ilk 5 dk varsa vardir ben bunda bisi goremedim10 15 dakika
Yorumunuza teşekkürler bir kaç güne olmazsam o zaman varsa netleşirIlk 5 dk varsa vardir ben bunda bisi goremedim
Amin çok sağolGözüm yanılmadıysa çok çok az silik çizgi görüyorum. Hayırlısı olsun yine de umarım kalbindekini Allah nasip eder
Kuruma cizgisi olabilr tekrarlayın testi ilk 5 dakika önemli10 15 dakika
Tekrarladım canım gittikçe belirginleşiyorKuruma cizgisi olabilr tekrarlayın testi ilk 5 dakika önemli
Hayırlı olsunBu şekil
Vücudunu dinlememeni öneririm adet tarihini beklemelisin gebelik varsa zaten çıkıyorMerhaba 10 gündür sirt agrisi ve kasiklarda agri yasiyorum.Halsizlik çok fazla.uykumu almış olmama rağmen uykum geliyor devamlı.ayaklarimda sürekli üşüme var adetime 10 gün var daha kan testi yaptırdım negatif çıktı bir dahaki testi ne zaman yapman gerekiyor yardımcı olabilir misiniz.İlk defa bu şekilde belirtiler yaşıyorum normalde adet olmaya 3 4 gün kala sirt ağrım olurdu ama 10 günden fazladır aşırı derecede ağrı var ve karnımı sürekli şişkin hissediyorum.