• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.028
220
43
Hanımlar şimdi size gebelik testi fotoğrafları aticam bı bakarmisiniz ilk attigim reglime dört gün kala ilk 10 dkda çıktı hafif çizgi ondan sonraki gün sabahı bir daha test yaptım yani reglime üç gün kala onda hiç çizgi çıkmadı şimdi elime aldım bir daha baktım çoğu var biliyorum kuruma çizgisi ama ben bir yıldır sayısız test yaptım ve hiçbiri böyle kurudugunda çizgi belrmedi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz
IMG_20230409_112505.jpg
IMG_20230411_131116.jpg

Hanımlar şimdi size gebelik testi fotoğrafları aticam bı bakarmisiniz ilk attigim reglime dört gün kala ilk 10 dkda çıktı hafif çizgi ondan sonraki gün sabahı bir daha test yaptım yani reglime üç gün kala onda hiç çizgi çıkmadı şimdi elime aldım bir daha baktım çoğu var biliyorum kuruma çizgisi ama ben bir yıldır sayısız test yaptım ve hiçbiri böyle kurudugunda çizgi belrmedi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3231472 Eki Görüntüle 3231473
İlk attığım test dört gün kala ve ilk on dk içinde çıkan ikinci test bir sonraki gün yaptigim test ve kuruma çizgisi olan

Hafif silik goruyorum ben. Kan verin netlessin bence. 🌸🌸🌸
Ama bir gün sonra böyle çizgi çıktı ve hiçbir belirtim yok bel ağrım sırt ağrım var göğüslerim normalde hep ağrıdı reglden önce şimdi hiç ağrı yok ve sol tarafım çok batıyordu şimdi oda gitti

Ama bir gün sonra böyle çizgi çıktı ve hiçbir belirtim yok bel ağrım sırt ağrım var göğüslerim normalde hep ağrıdı reglden önce şimdi hiç ağrı yok ve sol tarafım çok batıyordu şimdi oda gitti
İkisinde de gordum ben silik. O yuzden kan verin dedim. Herkeste erken belirti olmaz zaten. Ben ilk hamileligimi 1 hafta sonra farketmistim aaa geciktim diye gram belirti yoktu. O yuzden kan verip netlestirin derim. Yada 4 gun daha reglin gecikmesini de bekleyebilirsiniz.

İkisinde de gordum ben silik. O yuzden kan verin dedim. Herkeste erken belirti olmaz zaten. Ben ilk hamileligimi 1 hafta sonra farketmistim aaa geciktim diye gram belirti yoktu. O yuzden kan verip netlestirin derim. Yada 4 gun daha reglin gecikmesini de bekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim yarın birde kaset test yapmayı düşünüyorum

Hanımlar şimdi size gebelik testi fotoğrafları aticam bı bakarmisiniz ilk attigim reglime dört gün kala ilk 10 dkda çıktı hafif çizgi ondan sonraki gün sabahı bir daha test yaptım yani reglime üç gün kala onda hiç çizgi çıkmadı şimdi elime aldım bir daha baktım çoğu var biliyorum kuruma çizgisi ama ben bir yıldır sayısız test yaptım ve hiçbiri böyle kurudugunda çizgi belrmedi kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3231472 Eki Görüntüle 3231473
Sizi üzmek istemem ama bu testte hep bi hayalet çizg oluyor beni de yanıltmıştı. Yani varsa gebelik bundan bi tık daha koyu çıkması gerekiyor
Ama siz zaten erken yapmışsınız adet gününüzde yaparsanız daha çok belli olur. İnşallh vardır gebelik 🙏🏻😌

Back