Fotoğrafı büyüterek cizgiyi gorebilirsinzBen çizgi göremedim üzülerek12 gün gecikmeyle biraz daha net çıkardı diye düşünüyorum ama geç döllenme de olmuş olabilir kan testi verin isterseniz.
Ben görüyorum çizgiyi umarım hamilesindir kan testi ver istersen pazartesi günü bazen yaniltiyo bu testler benim de 6 gündür gecikiyor ama idrarda 2. Cizgi silik çıkmıştı kan degerim de 2 Allah nasip ederim insallahAdetim duzenliydi 12 gün gecikti test yaptım çok silik çıktı. gebelik varmı acaba ?
İnşallah cnmBen görüyorum çizgiyi umarım hamilesindir kan testi ver istersen pazartesi günü bazen yaniltiyo bu testler benim de 6 gündür gecikiyor ama idrarda 2. Cizgi silik çıkmıştı kan degerim de 2 Allah nasip ederim insallah
Kaç dakikada çıktı koruma çizgisi de olabilir geç döllenme değilse gününe göre çok sılıkAdetim duzenliydi 12 gün gecikti test yaptım çok silik çıktı. gebelik varmı acaba ?
3 dk da çıktı cnmKaç dakikada çıktı koruma çizgisi de olabilir geç döllenme değilse gününe göre çok sılık
Testi tekrarla istersen emin olmak için3 dk da çıktı cnm
Merhaba Geç döllenme olabilir dedi mi doktorBen görüyorum çizgiyi umarım hamilesindir kan testi ver istersen pazartesi günü bazen yaniltiyo bu testler benim de 6 gündür gecikiyor ama idrarda 2. Cizgi silik çıkmıştı kan degerim de 2 Allah nasip ederim insallah
Evet olabilir dedi şüpheli de bakti perşembe günü kan testi tekrardan bakılacak umarım yüksek çıkarMerhaba Geç döllenme olabilir dedi mi doktor