Gebelik testi

mrsvarol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
8
7
1
27
Merhaba sizlerden bi konuda fikir isteyeceğim. Adetim 2 gün gecikti evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım 11.40 değerinde çıktı doktor daha çok yeni 1 haftalık hamile olduğumu söyledi fakat aynı gecenin sabahı kanamam başladı ve adet şeklinde sizce bu durum nedir ?

Kimyasal gebelik bende öyle oldum bir haftalın iken öğrendim ertesi gün kanama ile başladı bitti korkulacak bir şey yok tam tersi senin için sağlıklı bir şey bu. Sağlıksız gebelik olduğu için vücut kabul etmiyor bunu hasta olup atıyorsun

Evet maalesef ancak kimyasal gebelikten sonra gebe kalmak çok daha kolay ben de geçen ay yaşadım ve bu ay tekrar hamileyim
Ben ilk defa yaşadım korunmayı yeni bırakmıştık inşallah tekrar olur Sizin adınızada çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar mrb ben bugn hastaneye kasik agrim icin gittim kan testiyle idrar testi verdim kan testim 0.539 cikti idrar degerim yuksekmis doktor gebelik var ama yukselmesini bekle dedi kadin doguma gittim oda kan sonucuma sadece bakarak gebelik yok dedi adetime 3 gun var sizce gebelik var mi

Bende pek anlamıyorum ki 1 yıllık evliyim korunmayı bıraktık ve yukarda anlattıklarım başıma geldi umarım tecrübeliler görüp seni yanıtsız bırakmazlar ama benimde bi bilgim yok maalesef

Adetinin geçmesini bekle canım öyle tekrar kan ver belki geç döllenme olmuştur.

Mrb yeni uye oldum.7 gun gecti adetimden olmadim bu gün kan testi yaptirdim 0,21 cıktı,doktor daha erken 1-2 hfta sonra tekrar yaptırın dedi.Fakat kasığım da ağri var.Baş ağrısı ve vücudumda şişlik var.Hamilemiyim bilemedim.Halsizlikte oluştu.Fikri olan arkadaslar yazarsaniz sevinirim.

O zaman şuanda normal adet görüyorum ama hamile değilim doğru mu anladım
Evet canım hakkında hayırlısı. Bir şey olmaz hiç kafana takma. Ben iki yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı bende kimyasal gebelik olunca bile mutlu oldum gebe kalabildiğimi anladım. Sende bu açıdan bak gebe kalabiliyorsun Rabbim hiç beklemediğimiz anda nasip eder hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Amin inşallah Rabbim isteryen herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…