• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Zorhayatttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
3
0
1
24
Merhabalar , gebelik testi yapıcam fakat tarlusal hap kullanmıştım sonucu etkileyip etkilemediği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Öncesinde de yapmıştım fakat negatif çıktı o yüzden tarlusal kullandım , üzerinden günler geçti hala regl olmadım , tekrar test yapmak istiyorum

Merhabalar , gebelik testi yapıcam fakat tarlusal hap kullanmıştım sonucu etkileyip etkilemediği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Öncesinde de yapmıştım fakat negatif çıktı o yüzden tarlusal kullandım , üzerinden günler geçti hala regl olmadım , tekrar test yapmak istiyorum
tarlusal testı etkılemez. tarlusaldan sonra 15 gun gectıgınde adet oldgum oldu. 1 hafta da .) hemen adet gormedım kısaca. ama duphastondan sonra hıc 10 gunu gecmedı adetı bekleyısım

Son düzenleme:
tarlusal testı etkılemez. tarlusaldan sonra 15 gun gectıgınde adet oldgum oldu. 1 hafta da .) hemen adet gormedım kısaca. ama dophastondan sonra hıc 10 gunu gecmedı adetı bekleyısım
Teşekkür ederim yarın tekrar test yapıcam , gebeliği şu an hiç istemiyorum , inşallah benimki de gecikmiştir adet olurum ,

Kızlar sizce hamilemiyim bu silik çizgi tam olarak ne oluyo

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-01-01-46-29-184_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-07-01-01-46-29-184_com.whatsapp.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
Back