Hayır 5 dakika içinde çıktı. Bugün yaptığımda da süre tuttum 8:21 de testi yaptm 8:23 te silik ikinci çizgi çıktıÇizgiler ne zaman çıktı peki kuruma çizgisi olabilir mi görsel var mı ?
Yüklenen resim çok büyük diyor yaÇizgiler ne zaman çıktı peki kuruma çizgisi olabilir mi görsel var mı ?
Cnm kan 2 supheli bence ben en az on kere kan vermisimdir hep 0.0001 cikr sonrdn yukselen ck okudum 0.800 civari bile olup yukselen okudum 3 gun dha bejleyin sonra verin yenidir belkideArkadaşlar 3 gün önce gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm gidip hemen kan verdim kan ise 2 çıktı yani negatif demek ki test yanlış dedim sonra dün yine tekrar başka marka bir test yapayım dedim yaptım onda da silik ikinci çizgiyi gördüm akşamında da erken gebelik testi yaptım yine ikinci çizgi çıktı bugün sabah tekrar ilk idrarla yaptım yine pozitif başına gelen oldu mu hiç 3 gün önce kanda negatifti ama bütün gebelik testlerinde pozitif çıkıyor anlam veremiyorum
HamilemisiniiizEvet adet günüm geçti dün tekrar kan verdim sonuç 23 çıktı ama bugün önce kahverengi uzayan akıntım oldu şimdi de ara ara kanamalarim var pihtili doktora pazartesi gidicem
Sonucunuz ne oldu acaba o kadar ayni durumdayim ki kimyasal gecirdigimden supheleniyorumEvet adet günüm geçti dün tekrar kan verdim sonuç 23 çıktı ama bugün önce kahverengi uzayan akıntım oldu şimdi de ara ara kanamalarim var pihtili doktora pazartesi gidicem
Benim kimyasal değildi ama düşük yaptımSonucunuz ne oldu acaba o kadar ayni durumdayim ki kimyasal gecirdigimden supheleniyorum
Cok uzuldum kaybiniz icin Allah tekrarini yasatmasin sag salim evladiniza kavusmaniz dilegimleBenim kimyasal değildi ama düşük yaptım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinCok uzuldum kaybiniz icin Allah tekrarini yasatmasin sag salim evladiniza kavusmaniz dilegimle
Kan testi yaptırmaniz gerekirKızlar sizce hamilemiyim bu silik çizgi tam olarak ne oluyoEki Görüntüle 3092389
Pozitif görünüyor canım kan testi yaptirmalisinGebelik var mı bakarmisiniz adet günüme 1 gün var
Eki Görüntüle 3096692
Kan verdiniz mi sizin ne oldu benim de benzer durum var daKızlar sizce hamilemiyim bu silik çizgi tam olarak ne oluyoEki Görüntüle 3092389