- 22 Aralık 2021
- 45
- 7
- 25
- Konu Sahibi baharokten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki silik ikinci çizgi var gibi gördüm. Hayırlısı olsunGebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı
Adet olmama bir gün kaldı inşallah olmamSanki silik ikinci çizgi var gibi gördüm. Hayırlısı olsun
Allah gönlünüze göre versinAdet olmama bir gün kaldı inşallah olmam
Canim kuruma cizgidine benziyor yarim saat sonrasi da gecerli olmuyor. Erken gebelik testi al bir tane netlesir emin olGebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı
İdrarı çok mu damlattın canım sanki öyle duruyo ama çizgi var gibi benimde adete 4 gün kala yaptım çok silik çıktı dün bugün tekrar yaptım 3 gün var daha ama bugün çok net belli oldu çizgi inşallah seninde vardır canımGebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı
ilk 5 dakikada çıkan sonuçlar doğrudur. yarım saat sonra kuruma çizgisidir o.Gebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürlerİdrarı çok mu damlattın canım sanki öyle duruyo ama çizgi var gibi benimde adete 4 gün kala yaptım çok silik çıktı dün bugün tekrar yaptım 3 gün var daha ama bugün çok net belli oldu çizgi inşallah seninde vardır canım
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirimİdrarı çok mu damlattın canım sanki öyle duruyo ama çizgi var gibi benimde adete 4 gün kala yaptım çok silik çıktı dün bugün tekrar yaptım 3 gün var daha ama bugün çok net belli oldu çizgi inşallah seninde vardır canım
Ya benimkine de bakar mısınız çok çok silik gibi mi ya da ben kesin yanlış görüyorumSanki silik ikinci çizgi var gibi gördüm. Hayırlısı olsun