Gebelik testi

baharokten

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
45
7
25
Gebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı

Eklentiler

• IMG20220301183723.jpg
    IMG20220301183723.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 280
  • IMG20220301183718.jpg
    IMG20220301183718.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 281
Gebelik testi yaptım yarım saat sonra çıktı
İdrarı çok mu damlattın canım sanki öyle duruyo ama çizgi var gibi benimde adete 4 gün kala yaptım çok silik çıktı dün bugün tekrar yaptım 3 gün var daha ama bugün çok net belli oldu çizgi inşallah seninde vardır canım

Eklentiler

• IMG_20220302_094538.jpg
    IMG_20220302_094538.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 268
İdrarı çok mu damlattın canım sanki öyle duruyo ama çizgi var gibi benimde adete 4 gün kala yaptım çok silik çıktı dün bugün tekrar yaptım 3 gün var daha ama bugün çok net belli oldu çizgi inşallah seninde vardır canım
Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk o gün ve yumurtlama gününe yakın bir zamanda yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Merhaba kizlar sizlere sormak istedim 9 Şubat'ta regl oldum Şubat'ın 18-24 yumurtlama günümdü yumurtlama 23 denk geldi 21-22 Şubat'ta korunmasız ilişkimiz oldu dikkat ettik ama geri çekilme yöntemiyle korunduk yumurtlama gününden 3-4 gün sonra sağ kasığımda batmalar ara sıra ağrı bacağa vuran ve bel ağrım var ama ben tüm gün ayakta çalışanım daha önce bu tarz ağrılar hissetmemiştim ve şuanda kasıklarda ara sıra ağrım oluyor beyaz akıntım oluyor özellikle kasik ağrılarımın olduğu günler yoğunlaşıyor 1 haftadır goguslerimde aşırı hassasiyet var üstüne yatamıyorum ve dolgun hissediyorum özellikle koltuk altına doğru ağrım var reglime 4 gün kaldı testte yapmak istemiyorum regl günüme kadar acaba hamile olma ihtimalim var mı bana yardımcı olursanız çok sevinirim

20220319_171240.jpg
bi hafta önce yaptım negatif çıkmıştı simdi yaptım hemen bu sekil de oldu daha doktora gitmedim bu kesindir degilmi

X