• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

peri776363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
13
3
1
27
Real’sen 10 gün sonra testte çıkan silik çizgi hamilelik var mıdır

Eklentiler

• 2F33456C-2DFC-4FEC-A824-D750A62FE469.jpeg
    2F33456C-2DFC-4FEC-A824-D750A62FE469.jpeg
    127,3 KB · Görüntüleme: 113
1 2gibi yaptım iki test yaptım ikincisi de silik çıktı
Belirtim yok gibi gecikince yaptım istiyorduk fakat silik olması hevesimizi kırdı

1 2gibi yaptım iki test yaptım ikincisi de silik çıktı
Belirtim yok gibi gecikince yaptım istiyorduk fakat silik olması hevesimizi kırdı
Canım silik çıkmış evet hamilesin ama inşallah güzel ilerler yarın hemen kan ver doktora çık inşallah beta sıkıntısız çıkar

Acilde kan versem olur mu acaba sıra bulamadım doktora teşekkür ederim
Oluyor ama betanın değerinin normal olup olmadığını doktora göstermen lazım
Yarın kan ver inşallah ertesi güne randevu ayarlabilirsen göster
Bende kan vermiştim acilde değeri kadın Doğum doktoruna çıkarak iyi mi kötü mü olduğunu anlarsınız demişlerdi

İlk gebelik olacağı için hiç bilgim yok sağolun sevinemedim bile 😞
İnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallah
benim ilk gebeliğim dış gebelik oldı şuan istiyoruz olmuyor bakalım nasip :KK200:

İnşallah sıkıntı olmaz canım stres yapma silik çıkmış olması hemen kötü birşey olacağını göstermez sen pozitif düşün Allah gönlüne göre versin inşallah
benim ilk gebeliğim dış gebelik oldı şuan istiyoruz olmuyor bakalım nasip
benim ilk gebeliğim dış gebelik oldı şuan istiyoruz olmuyor bakalım nasip :KK200:
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bizde istiyorduk umarım vardır hayırlısı olsun inşallah 🙏

gebeliğin başlarında olduğun için silik çıkması çok normal kan değeri yüksek olunca oradaki çizgi netleşiyor hamilesin canım sen yinede kan ver hayırlı olsun sağlıkla kucağına alabilmek nasip olur insallah 💜👏🌹

Back