Merhaba hanimlar normalde adet belirtilerim olurdu goguslerim şişer ve acıma olurdu fakat bu ay olmadi. Pazar sabahi miğde bulantısı ile uyandim kahvaltı bile yapamamıştım dedimki adet belirtilerim degisti herhalde ama yinede o gun ve p.tesi erken gebelik testi yaptim bisey çıkmamıştı. Dün regli olmam gerekiyordu olmayınca aksan kaset test yaptim bisey çıkmadı bugun icin test yapmamak adina kendime soz verdim ki ne yazikki o sözümü tutamadım ilk idrarimi yaptiktan sonra zoraki gelen idrarla test yaptım ve bu sekilde çıktı yorumlariniz nerlerdir sizce geç döllenmemidir yoksa test yaniltiyormudur. Gecen yil erken gebelik testinde yanilmistim. Buarada markasi days comfost ilk 3 dk da belli belirsizdi 7 8 dk icinde dahada netleşti.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi
- Konu Sahibi Glcn19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Kuzu var gibi görünüyor silik çizgi çıkmış sen bence acile git kan ver sonucu 2-3 saate çıkar zâten tam emin olursunMerhaba hanimlar normalde adet belirtilerim olurdu goguslerim şişer ve acıma olurdu fakat bu ay olmadi. Pazar sabahi miğde bulantısı ile uyandim kahvaltı bile yapamamıştım dedimki adet belirtilerim degisti herhalde ama yinede o gun ve p.tesi erken gebelik testi yaptim bisey çıkmamıştı. Dün regli olmam gerekiyordu olmayınca aksan kaset test yaptim bisey çıkmadı bugun icin test yapmamak adina kendime soz verdim ki ne yazikki o sözümü tutamadım ilk idrarimi yaptiktan sonra zoraki gelen idrarla test yaptım ve bu sekilde çıktı yorumlariniz nerlerdir sizce geç döllenmemidir yoksa test yaniltiyormudur. Gecen yil erken gebelik testinde yanilmistim. Buarada markasi days comfost ilk 3 dk da belli belirsizdi 7 8 dk icinde dahada netleşti.
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Kan verdim canim e nabıza hemen düşüyormu bilgin varmıKuzu var gibi görünüyor silik çizgi çıkmış sen bence acile git kan ver sonucu 2-3 saate çıkar zâten tam emin olursun
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Düşer sağlık ocağı değilseKan verdim canim e nabıza hemen düşüyormu bilgin varmı
Dün aksam kaset testte cikmadi ki geç döllenme olduysa onda cikmasi zaten imkansız. Bende pek güvenemiyorum cunku gecen yilda boyle olmustu dilim yandi yani biliyorum. Kan verdim bekliyorumAdet gününüz gelmis kaset testlerde çıkar silik de olsa ben bu erken gebelik testlerine güvenemiyorum inşallah vardır ama gün içinde testi tekrarlayın isterseniz hayırlısı olsun inşallah
- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Acilde verdiysen bekle bazıları sonucu almadan e nabıza düşmüyor çünküKan verdim canim e nabıza hemen düşüyormu bilgin varmı
Devlet hastanesine gittim canim saglik ocailari genelde 10 a kadar tahlil aliyorlar bende yüzden devlete gittimDüşer sağlık ocağı değilse
Evet acilde verdim neyse sisteme düşmezse bi sekilde baktiririzAcilde verdiysen bekle bazıları sonucu almadan e nabıza düşmüyor çünkü
- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
Nerde verdiniz kanı özel hastanede mi? e nabıza düşmesi geç oluyorKan verdim canim e nabıza hemen düşüyormu bilgin varmı
- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Hadi hayırlısı olsun sonucu yaz buraya yineEvet acilde verdim neyse sisteme düşmezse bi sekilde baktiririz
Canim hastanenin kendi sitesinde e sonuç diye bir sayfa yok buralar bu konularda tam gelişmemiş . Ist.da devlet hastanelerinde var ama burda yokHayırlısı olsun burdan bir arkadaş yazmıştı doktor o sonucu açmadan e-nabiza düşmüyor diye elinizde barkod varsa hastanenin kendi sitesi üzerinden bakabilirsiniz sonucunuzu
Tabikide yazacagim rabbim hayirlisini nasip etsinHadi hayırlısı olsun sonucu yaz buraya yine
Devlet hastanesinde verdim burda ozel hastane yok ne yazikkiNerde verdiniz kanı özel hastanede mi? e nabıza düşmesi geç oluyor
- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 29
Devlette çıkması 1 gün sürer benceDevlet hastanesinde verdim burda ozel hastane yok ne yazikki
- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Aminnn inşallahTabikide yazacagim rabbim hayirlisini nasip etsin
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
O zaman düşer sistemeDevlet hastanesine gittim canim saglik ocailari genelde 10 a kadar tahlil aliyorlar bende yüzden devlete gittim
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yok kız acilden verdiyse bir buçuk iki saate cikarDevlette çıkması 1 gün sürer bence
- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
Acilde verdiyse aynı gün çıkıyorDevlette çıkması 1 gün sürer bence