Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün kalaKızlar bata kaç gün kala evde test yaptınız cıktı
Ben 1 hafta var da negatif cıktı4 gün kala
Çok erken yapmışsınız. Mucize olurdu çıksaydıBen 1 hafta var da negatif cıktı![]()
Hadi yaa bende cıkar diye bekledim vee canım sıkıldı iceÇok erken yapmışsınız. Mucize olurdu çıksaydı![]()
Ben 4 gün kala öğrendim diye herkes şok oldu ertesi gün değerim 7ydi düşünün. Bi hafta kala 0 olur değer hiç bişey çıkmazHadi yaa bende cıkar diye bekledim vee canım sıkıldı ice![]()
Ben 8 gün kala ogrenmistimBen 4 gün kala öğrendim diye herkes şok oldu ertesi gün değerim 7ydi düşünün. Bi hafta kala 0 olur değer hiç bişey çıkmaz
Erken yumurtlama olmuş demekki. Olabilir. Düzenli adet olsa bile şaşabilir bi aydan bi ayaBen 8 gün kala ogrenmistim
Son gebeliğim De de 4 gün vardı
Anlaıdm cnm tesekkür ederim beklim bakalim bata kadarBen 4 gün kala öğrendim diye herkes şok oldu ertesi gün değerim 7ydi düşünün. Bi hafta kala 0 olur değer hiç bişey çıkmaz
Evet olabilir ama erken öğreniliyor yani yumurtlamadan dolayi dediğiniz gibiErken yumurtlama olmuş demekki. Olabilir. Düzenli adet olsa bile şaşabilir bi aydan bi aya
Oo maşallah Valla cok iyi cıkmışBen 8 gün kala ogrenmistim
Son gebeliğim De de 4 gün vardı
Inşallah sizinde vardır yoksa da rahim en kisa zamanda nasip etsinOo maşallah Valla cok iyi cıkmış
Yok ebn 1 hafta var yaptım cıkmadi inşallah hayırlısı ile nasp eder rabbimInşallah sizinde vardır yoksa da rahim en kisa zamanda nasip etsin