Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama
Adet gecikmesinin 2. günündeyim.Gebelik testimi az önce yaptım akşam saatlerinde yani. Pozitif değil mi :) bu test için güvenilir değil vb. yorumlar var ama
Çok teşekkür ederim Bir hafta 10 gün kadardır kasıklarımda ara ara ağrı girip çıktı. Birkaç gün önce de adet olmuş gibi ağrıyordu karnım, bacakalarım. Bir de fazla akıntım oldu o da adet olmuş gibi hissettiriyordu. Bunun dışında biraz iştahım açıldı başka bir şey fark etmedim
İnşallah isteyen herkese nasip olsun Aslında daha çok yeni 1,5-2 aydır korunmayı bıraktık. Arada bir kere adet oldum sürpriz oldu Şimdi bana da. Biraz yumurtlama gününe denk gelmesiyle alakalı sanırım