• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

unilko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
15
5
1
35
Merhaba, adet günüme 4 gün var fakat sabredemedim test yaptım silik çıktı, emin olmak içi tekrar yaptm yine silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim , çok mu erken

Eklentiler

• F9B09C01-ED7C-4E88-B00F-65A0F01D35F8.jpeg
    F9B09C01-ED7C-4E88-B00F-65A0F01D35F8.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 109
Erken bakmışsın ama erken dollenmedir belki. Hamile görünüyorsun 🤭🤗

Var gibi görünüyor. İlişki üzerinden kaç gün geçti? Benimde adetime 4 gün var yapmak istiyorum testi ama negatif çıkar diye de yapmak istemiyorum. Kafam çok karışıık🙈

Var gibi görünüyor. İlişki üzerinden kaç gün geçti? Benimde adetime 4 gün var yapmak istiyorum testi ama negatif çıkar diye de yapmak istemiyorum. Kafam çok karışıık🙈
İlişki üzerinden 14 gün geçti. Aslında erken test için ama işte sabredemio insan

Kan verebilirsin büyük ihtimalle hamilesin 😊
Adet geçmesini beklemek daha iyi olur tabiki
Kan pihtilasmasi veya kullanmaniz gereken ilaç yoksa bekleyebilirsin

Merhaba, adet günüme 4 gün var fakat sabredemedim test yaptım silik çıktı, emin olmak içi tekrar yaptm yine silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim , çok mu erken
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inş ☺️

Kan verebilirsin büyük ihtimalle hamilesin 😊
Adet geçmesini beklemek daha iyi olur tabiki
Kan pihtilasmasi veya kullanmaniz gereken ilaç yoksa bekleyebilirsin
Kan testi yaptırdım sonuç bu😎

Eklentiler

• 3AB96DB6-C92C-48D3-80DB-B0310BA883C5.jpeg
    3AB96DB6-C92C-48D3-80DB-B0310BA883C5.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 69
Kan testlerinde açlık tokluk yada saat farketmiyor.
İdrar testinde ilk ıdrar sabah idrarı olması gerekıyor

Yok idrar testinizi benim de dört gün kaldı da şimdi mi yapsam sabahı mı beklesem diye soruyorum :)
İdrar da sabah yapın daha sağlıklı sonuç alırısnız gün içinde aldıgınız sıvı mıktarı hcg miktarını seyreltiyor

merhaba kızlar, ilk betam 17 eylülde 31,41 di, 2. Betam 19 eylülde 57 ,3 dr’um gayet iyi dedi sizce?

Back