- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde gebelik var mı hanımlar
Canım hemen çıktı git gide böyle oldu hala inanmıyorum yarın gidicem hastaneyehastnaeyeKaç dakka sonra çıktı kuruma çizgisinde olabilir inşallah vardır![]()
Teşekkür ederim duâlarım hep bu şekilde Rabbim olmayanlara da versin hiç bir ev evlatsız kalmasın gerçekten zor birde bi düşük yaşadım bol bol duâ sabırAnneler günü hediyeniz biraz gecikmeli gelmiş...tebrik ederim...bizede dua edin lütfen
Teşekkür ederim canım inşAllah vardırBencede var canım.hakkında hayırlısı çok sevindim senin adına![]()
İnşAllahBence evetinsallah
![]()
Var canım hayırlı olsunSizde gebelik var mı hanımlar
tesekkür ederim inşAllah vardırVar canım hayırlı olsun![]()
Bat ne zaman cnm seninSizde gebelik var mı hanımlar
Günüm gecti 3 günBat ne zaman cnm senin
Cnm gunu gecince 1 gun sonra vs yaptin mi benmde gecikti 14 idi 15 i test yapyim negatof hala da olmadimGünüm gecti 3 gün
Yok yapmadım bekledim canım testler yanıltıyor kan vermek en iyisiCnm gunu gecince 1 gun sonra vs yaptin mi benmde gecikti 14 idi 15 i test yapyim negatof hala da olmadim
Pardon yapmıştım regl günümden bir gün önce ama çıkmamstıCnm gunu gecince 1 gun sonra vs yaptin mi benmde gecikti 14 idi 15 i test yapyim negatof hala da olmadim
Ayy insallah bende de vardir :))Pardon yapmıştım regl günümden bir gün önce ama çıkmamstı
İnşAllahh canımmmmAyy insallah bende de vardir :))
İnşAllah vardır teşekkür ederimTebrik ederim![]()