Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kurabiyem1

Birgün Koşan Bir Kaplumbağamız Olacak🙏👨‍👩‍👧
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
985
1.318
28
Adetime 5 gün var bebegimin olmasını çok istiyorum ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok. Hamile degil miyim yardımcı olur musunuz. Her ay negatif çıktığından test yapmiyorum

Adetime 5 gün var bebegimin olmasını çok istiyorum ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok. Hamile degil miyim yardımcı olur musunuz. Her ay negatif çıktığından test yapmiyorum

Bunu anlayamazsn ki hemen canim. Hemen belirti olacak diye bisey yok yani

Adetinize 5 gün var hamilelikle ilgili hiç belirtiniz yok ve hamile olup olmadığınızı bize mi soruyorsunuz
Ilk defa hamile kalacam hiçbirşey bilmiyorum hamilelikle ilgili. Tecrubesi olanlara soruyorum sadece

Ilk defa hamile kalacam hiçbirşey bilmiyorum hamilelikle ilgili. Tecrubesi olanlara soruyorum sadece

Adetinizin geçmesini bekliyceksiniz canım başka anlama yolu yok maalesef. Adet gecikmesi veya test olmadan da başkasının yardımcı olması zor, adet gecikmesinden önce belirti olmaz herkeste

Adetinizin geçmesini bekliyceksiniz canım başka anlama yolu yok maalesef. Adet gecikmesi veya test olmadan da başkasının yardımcı olması zor maalesef
Teşekkür ederim ben daha 6 aylık evliyim hic bilgim yok ondan sizlere soruyorum kusura bakmayin çok istedigimden napacagimi şaşırdım

Teşekkür ederim ben daha 6 aylık evliyim hic bilgim yok ondan sizlere soruyorum kusura bakmayin çok istedigimden napacagimi şaşırdım

Daha yenisin canım sabret biraz gecikme olursa test yapabilirsin

canım yaşın daha 19.
birde 6 aylık evlisin.
acele etme bence evliliginin keyfini cıkarmaya bak.
stres yapma, adetin gecikirse test yaparsın.

Ya herkes diyor mesela olan belirtileri ama bende hiçbiri yok

Genelde adet doneminde olan belirtilerle basliyor. Benim mesela adet oncesi midem cok yanardi boyle sislik falan hisseder hatta bazen adet gunu kusarim. Simdi de benzer belirtiler yasadim. Gogus hassasiyeti ilk once oldu sonra mide sikayetleri dun baya bulanti seklinde oldu sabah bulantisi gun icinde cok halsiz dustum bu sekilde ogrendim ama adet olcakmisim gibi hafif sancilar da yasadm

Aynen bak adet olacakmisim gibi sancilarim şimdiden basladi

Yani ilk zamanlar adetle belirtiler cok benziyor bi tek ben idrarimda bulaniklik ve boyle sanki köpük köpuk seyler de farkediyodum son 4 5 gundur
Bende köpük yok ama bende bulanıklık farkettim 2 gündür

canım yaşın daha 19.
birde 6 aylık evlisin.
acele etme bence evliliginin keyfini cıkarmaya bak.
stres yapma, adetin gecikirse test yaparsın.
Çok heyecanliyim abla ya napacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…