- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
Adetime 5 gün var bebegimin olmasını çok istiyorum ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok. Hamile degil miyim yardımcı olur musunuz. Her ay negatif çıktığından test yapmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime 5 gün var bebegimin olmasını çok istiyorum ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok. Hamile degil miyim yardımcı olur musunuz. Her ay negatif çıktığından test yapmiyorum
Ya herkes diyor mesela olan belirtileri ama bende hiçbiri yokBunu anlayamazsn ki hemen canim. Hemen belirti olacak diye bisey yok yani
Ilk defa hamile kalacam hiçbirşey bilmiyorum hamilelikle ilgili. Tecrubesi olanlara soruyorum sadeceAdetinize 5 gün var hamilelikle ilgili hiç belirtiniz yok ve hamile olup olmadığınızı bize mi soruyorsunuz![]()
Ilk defa hamile kalacam hiçbirşey bilmiyorum hamilelikle ilgili. Tecrubesi olanlara soruyorum sadece
Teşekkür ederim ben daha 6 aylık evliyim hic bilgim yok ondan sizlere soruyorum kusura bakmayin çok istedigimden napacagimi şaşırdımAdetinizin geçmesini bekliyceksiniz canım başka anlama yolu yok maalesef. Adet gecikmesi veya test olmadan da başkasının yardımcı olması zor maalesef
Teşekkür ederim ben daha 6 aylık evliyim hic bilgim yok ondan sizlere soruyorum kusura bakmayin çok istedigimden napacagimi şaşırdım
Çok teşekkür ederim ablacımDaha yenisin canım sabret biraz gecikme olursa test yapabilirsin
Ya herkes diyor mesela olan belirtileri ama bende hiçbiri yok
Aynen bak adet olacakmisim gibi sancilarim şimdiden basladiGenelde adet doneminde olan belirtilerle basliyor. Benim mesela adet oncesi midem cok yanardi boyle sislik falan hisseder hatta bazen adet gunu kusarim. Simdi de benzer belirtiler yasadim. Gogus hassasiyeti ilk once oldu sonra mide sikayetleri dun baya bulanti seklinde oldu sabah bulantisi gun icinde cok halsiz dustum bu sekilde ogrendim ama adet olcakmisim gibi hafif sancilar da yasadm
Aynen bak adet olacakmisim gibi sancilarim şimdiden basladi
Bende köpük yok ama bende bulanıklık farkettim 2 gündürYani ilk zamanlar adetle belirtiler cok benziyor bi tek ben idrarimda bulaniklik ve boyle sanki köpük köpuk seyler de farkediyodum son 4 5 gundur
Tamam ablacım sagolcanım yaşın daha 19.
birde 6 aylık evlisin.
acele etme bence evliliginin keyfini cıkarmaya bak.
stres yapma, adetin gecikirse test yaparsın.![]()
Çok heyecanliyim abla ya napacam bilmiyorumcanım yaşın daha 19.
birde 6 aylık evlisin.
acele etme bence evliliginin keyfini cıkarmaya bak.
stres yapma, adetin gecikirse test yaparsın.![]()
O 5 gün bana yıllar gibi geliyor beklemek zorundayim napimBız bı 5 gün bekleyelim dimi![]()
![]()