Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 4 gün gecikti ve 2gün artımed adında ilk defa aldığım bi test ne kadar güvenilir negatif çıktı her iki defasında da
Silik çiZgi yok maalesefBurada okuduğum bazı tecrübelere göre bazen testlerde çıkmıyor. Bir sürü marka yapıp bazılarında çıkan bazılarında çıkmayan arkadaşlar vardı. Size tavsiyem kanda baktırmanız net sonucu o zaman öğrenirsiniz. Bu arada silik çizgi de gebelikten sayılıyor.
32 günde bi oluyorum ama bugün 38. Güne yaklaştım hala bişi yok kaşık ağrımda yokAdetiniz neye göre gecti.yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz
Silik çiZgi yok maalesef
Cumartesi baktırcam o zamana kadar hasta olmazsam eğerKan değerinize baktırın mutlaka. Geç döllenme olabiliyormuş. Her zaman düzenli ve şu an da gecikme varsa baktırın bence
Kadınlarımızin yıllardir yanlis bildgi bir konu. 32günde bir oluyrum demek her ay böyle olacagi anlamina gelmez. Yumurtladgniz günden 14gün snra adet olursunuz ve bu yumurtlama heray degsr. Oyüzden belkide daha adetiniz gecmedi. 2,3dha bekleyip test yaptirin bence32 günde bi oluyorum ama bugün 38. Güne yaklaştım hala bişi yok kaşık ağrımda yok
Kadınlarımızin yıllardir yanlis bildgi bir konu. 32günde bir oluyrum demek her ay böyle olacagi anlamina gelmez. Yumurtladgniz günden 14gün snra adet olursunuz ve bu yumurtlama heray degsr. Oyüzden belkide daha adetiniz gecmedi. 2,3dha bekleyip test yaptirin bence
Bu nadir bir durum ve evet rahim kendini atmak zorunda oldugu icin adet görecektirde anlattgmla ne alakasi var :)Yumurtlamadan da adet olunabiliyor diye biliyordum ben![]()
Bu nadir bir durum ve evet rahim kendini atmak zorunda oldugu icin adet görecektirde anlattgmla ne alakasi var :)
Hahahabi alakası yok canım tamamen kendi sorumdu :) yanlış mı biliyorum acaba diye