• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Adetim 4 gün gecikti ve 2gün artımed adında ilk defa aldığım bi test ne kadar güvenilir negatif çıktı her iki defasında da

Adetim 4 gün gecikti ve 2gün artımed adında ilk defa aldığım bi test ne kadar güvenilir negatif çıktı her iki defasında da

Burada okuduğum bazı tecrübelere göre bazen testlerde çıkmıyor. Bir sürü marka yapıp bazılarında çıkan bazılarında çıkmayan arkadaşlar vardı. Size tavsiyem kanda baktırmanız net sonucu o zaman öğrenirsiniz. Bu arada silik çizgi de gebelikten sayılıyor.

Kan değerinize baktırın mutlaka. Geç döllenme olabiliyormuş. Her zaman düzenli ve şu an da gecikme varsa baktırın bence

Burada okuduğum bazı tecrübelere göre bazen testlerde çıkmıyor. Bir sürü marka yapıp bazılarında çıkan bazılarında çıkmayan arkadaşlar vardı. Size tavsiyem kanda baktırmanız net sonucu o zaman öğrenirsiniz. Bu arada silik çizgi de gebelikten sayılıyor.
Silik çiZgi yok maalesef

Silik çiZgi yok maalesef

Eğer imkanın varsa yarın kan için git o zaman net öğrenirsin ama eğer çok merak ediyorsan ve hastaneye gidemeyecek durumdaysan bir iki farklı markanın testini alıp da deneyebilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah :)

32 günde bi oluyorum ama bugün 38. Güne yaklaştım hala bişi yok kaşık ağrımda yok
Kadınlarımızin yıllardir yanlis bildgi bir konu. 32günde bir oluyrum demek her ay böyle olacagi anlamina gelmez. Yumurtladgniz günden 14gün snra adet olursunuz ve bu yumurtlama heray degsr. Oyüzden belkide daha adetiniz gecmedi. 2,3dha bekleyip test yaptirin bence

Kadınlarımızin yıllardir yanlis bildgi bir konu. 32günde bir oluyrum demek her ay böyle olacagi anlamina gelmez. Yumurtladgniz günden 14gün snra adet olursunuz ve bu yumurtlama heray degsr. Oyüzden belkide daha adetiniz gecmedi. 2,3dha bekleyip test yaptirin bence

Yumurtlamadan da adet olunabiliyor diye biliyordum ben 🤔

Back