Hımm allah yardımcımız olsun inşallah canım yaaBendede aynı 5 nci haftaya girdim bazen oluyor hafif düzeyde regli sancisi gibi normal dediler ama
Amin cnmHımm allah yardımcımız olsun inşallah canım yaa
Sanki yok cnm yaKızlar adetime 2 gün var test yaptım bu şekilde çıktı.hayalide olsa ikinci çizgi yok dimi.bide siz baksanız
Belirtin hic var mibencede
Ovulasyondan 5 gün sonra leke gibi bişey gelmişti.şimdi sağ kasığımda batma ağrı var.Belirtin hic var mi
Sag kasikta batma var diyenler hep hamis cikti insllh senin de oledirOvulasyondan 5 gün sonra leke gibi bişey gelmişti.şimdi sağ kasığımda batma ağrı var.
İnş.canım ama olsa şimdi bile çıkardı.burada yazılara bakıyorum da hamile olanlar önceden öğrenmiş.Sag kasikta batma var diyenler hep hamis cikti insllh senin de oledir
Cnm idrarda gec belli oluomus ama. Belki de gec dollenmedrİnş.canım ama olsa şimdi bile çıkardı.burada yazılara bakıyorum da hamile olanlar önceden öğrenmiş.
Keşke canım ya inş.öyledir çok umutsuzum şu an ve çaresizCnm idrarda gec belli oluomus ama. Belki de gec dollenmedr
ayni durumdayim erken gebelik mi bu test
Evet canımayni durumdayim erken gebelik mi bu test
benim ki de oyle sonuca ragmen hamileyimdir diye umit ediyorumEvet canım
Yaa.senin kaç gün kaldı adetine.nsl hissediyorsunbenim ki de oyle sonuca ragmen hamileyimdir diye umit ediyorum
Bence olmasa hiç çıkmazdı. İdrarı fazla damlattığnızdan dolayı renk dağılmış bana göre.Yarın sabah tekrar yapacam bakalım bnde de fazla umut yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?