Kanda hcg nin yükselmesi nedenmiş benide korkuttun şimdibnde bugün kan testi yaptırdım sonuç 2704 cıktı hcg değeri
Valla onu doktorum da anlayamadı açıkçası o da şaşırmıştıKanda hcg nin yükselmesi nedenmiş benide korkuttun şimdibnde bugün kan testi yaptırdım sonuç 2704 cıktı hcg değeri
Bazen bebk adet dönemine yakın tutunamıyormuş adetle birlikte düştüğü oluyormuş ondam şüphelenmişti çoğu kadında olabiliyormuş ama kadınlar bunu anlayamiyormusValla onu doktorum da anlayamadı açıkçası o da şaşırmıştı
Zaten çok fazla agrım oldu kanamam oldu acile gittim kesildi kanama da ağrıda sonradan adet gibi normal devam ettiHım anladım ama ne bileyim yine şaşırtıcı geldi yani ağrın falan illa olur düşük sonuçta benmde düşüğüm olmuştu ağrısı çok fazla
Herşeyin hayırlısı insalah bundada hamilesindir sağ salim alırsın kucağınaZaten çok fazla agrım oldu kanamam oldu acile gittim kesildi kanama da ağrıda sonradan adet gibi normal devam etti
Amin canım inşallah inşallah :)Herşeyin hayırlısı insalah bundada hamilesindir sağ salim alırsın kucağına
Canım hastaneye gittim kan testi yaptım hamileymişim sadece bebiş gözükmediCanım öncelikle merhabaeczanelerden aldığımız testlerde 1 hafta önce vermiyor tam pozitiflik gebelik varsa benim 7 günüm geçmişti tam öyle yaptım cıktı bence az daha sabret 7 günü bulunca test yap inşallah bebis vardir
Ayy amin canım allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin insallahHadi gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almanı nasip eder insalah banada tabikaç haftalikmis peki bebiş gözükmedi ben de inş yarın gidecem
Hımm anladım canım inşallah normaldir korkma inşallah bi sorun çıkmayacak bende gozukmedi diye çok korktum ama cogu kisi beta hcgnin 1000 nin üstünde olması lazimmis ondan diyorlar ama inşallah öyledirBenimki 2704 cıktı anlamadım ama normal mi sağlık ocagindaki doktorum gayet normal dedi haftana göre 4 hafta 3 günlüktü cuma günü gittiğimde yarın kontrolde ne çıkacak bilmiyrm com korkuyorum kızımda byle olmamıştım bunda çok korku panik var
Evet evet oluyor canım valla hatta olurken korkuyorum da ilk benimki bilmiyorum daha ama oluyor sancılanıyorum da bazenInşallah ikimiz içinde hayırlısı artıkay dir aklıma gelmişken bisey sorayim bari hamiş buldum başka sendede kasik bolgende agri oluyirmi ara ara gun icinde byle regli ağrısı gibi daha hafifi 2 3 saniyelik şiddetli değil onuda sormuştum gayet normal dMisti doktorum
Valla bir de ayıptır söylemesi ağzımda acılık tatsızlık falan var yemek yapabiliyorum ama daum çekmiyor ama bi başka yerde görünce de canım istiyor normal mi yaInşallah ikimiz içinde hayırlısı artıkay dir aklıma gelmişken bisey sorayim bari hamiş buldum başka sendede kasik bolgende agri oluyirmi ara ara gun icinde byle regli ağrısı gibi daha hafifi 2 3 saniyelik şiddetli değil onuda sormuştum gayet normal dMisti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?