Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gkhnelf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
20
5
1
30
Kızlar merhaba :KK39: yemi katıldım ailenize benle fikirlerinizi yada aynı şeyi yaşayan varmı ogrnmek istedim
Bugün 6 gün oldu adetim gecikeli idrar testi yaptım fakat idrar toplama bölümüne 3 4 damla değilde fazla koydum sonuç resmini de attım acaba gebelik varmıdır negatif oLsa bence ikinci cizgi hic cikmazdi idrari fazla koydugum icin testte bir sorun mu oldu fikirlerinizi bekliyrm

Eklentiler

• IMG-20190611-WA0283.jpeg
    IMG-20190611-WA0283.jpeg
    14,7 KB · Görüntüleme: 241
  • 20190611_192530.jpg
    20190611_192530.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 196
fazla damlattıgınız icin böyle olmuş
tekrar yapmanız gerek

Fazla testin varsa tekrarla bence şimdi emin olamadım fazla damlamış
Yarın sabah ilk örnekle tekrarla o zaman belli olur

Kızlar merhaba bir sorum olacak size benim adetime 5 gun kala kanamam oldu ertesi gün kesildi şuan hiç yok bende gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik bi sekilde cikti hamile olabilir miyim

Gerçekten mi yaa kac gündür aklimda surekli eminde olamıyorum bilmedigim için çok teşekkür ederim:KK3:

Canim cift cizgi cikmis bariz sekilde. Buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasadin. Hemen gidip kan ver nerden baksan 4 haftalik çıkar bu test:)

Canim cift cizgi cikmis bariz sekilde. Buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasadin. Hemen gidip kan ver nerden baksan 4 haftalik çıkar bu test:)
Yaaaa :)) ayyy insallah insallah ben aslında onceden kan vermeye gidecektim ama daha önce de hayal kirikligim oldu boyle bi iki kere öyle olunca cesaret edemedim tekrar üzülucem diye :))

Bu test olayları geriyor artık qaliba bizi canım bendede silik çıkmıştı ama ben yerleşme kanaması gormedim bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim hamile olmasan o ikinci çizgi hic cikmaz bencede hamilesin kan ver daha net daha çabuk ben direk gidip acil de verdim kanımı 2 saat sonra aldım

Bu test olayları geriyor artık qaliba bizi canım bendede silik çıkmıştı ama ben yerleşme kanaması gormedim bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim hamile olmasan o ikinci çizgi hic cikmaz bencede hamilesin kan ver daha net daha çabuk ben direk gidip acil de verdim kanımı 2 saat sonra aldım
Yaa gerçekten canım öyle bir defasında da kan testinde yüksek çıkmıştı ertesi gün kadın doğuma gittim hamile olmadığımı soyledi o yuzden geriliyorum bende.

Back