• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi?

Khalessii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
128
53
28
29
Kızlar öncelikle merhaba şöyle bi sorum olucak geçen ay hamilelik belirtilerini fazlasiyla yasadim regl gününden bir gün sonra kahverengi kanama geldi ama çok çok az ardından biraz kirmizi kan geldi ve bitti reglim normalde 6 gün surer ve epey yoğun olur bu kez kisa ve azdi bugun gebelik testi yaptim uyandigimda ince silik bu cizgi belirdi 2 saat sonra tekrarladim tek çizgi cikti bu seferde napicagimi bilemedim fikirlerinizi benimle paylasirmisiniz

Bilemedim gebelik varsa ikincide de cikardi. Kan ver bence, varsa her turlu cikar zaten.

Ben iki gebeligimde de aksam herhangi bir sebepte yaptim. Kanda beta yukseldiyse her turlu cikiyor canim.

Canm testi yaptim 2 dakika bekledim bsey göremeyince biraktim 20 dakika sonra baktigimda 2. Silik çizgiyi gordum . fotograf paylasmadim bu arada
He anladım canım pardon. Yaptığın testte kaç dakika sonra doğru sonucu verdiği yazıyor, kutuyu atmadıysan eğer bir bak bakalim

Back