Şanşa bakın yumurtlama günlerimiz aynı:) erken yapmayın gebelik testini . Adet Gelmediği gün yapın .birde kendinizi hamile sanıp ona göre hareket etmeyin sonra adet düzeniniz bile değişiyor. Benim 28 günde bir olan adetim aylarca 33..35 günde bir olmaya başlamıştı stresten .
Psikoloji çok önemli zaten ama kendimi dinlemekten alamıyorum kendimi. Aslında, ya gerçekten hamileysem ve yapmamam gereken bir şey yaparsam diye bir tedirginlik oluyor o yüzden dinliyorum. 3-4 gün daha bekleyeceğim test için, oruç da tutacağım. Allah hayırlısını versin inşallah
Merhabalar, kızlar benimle fikrinizi paylaşır mısınız?
Normalde 25 günde bir olan adetim Ocak ayı itibariyle bu zamana kadar 22 günde bir olmuş geçmişe bakınca gördüm takvimden.nisan’ın 13 ü son adet tarihim sonrasında 3 defa korunmasız ilişki oldu şuan 2 gün geçmiş gözüküyor belki 20 tane test yaptım negatif bu arada adet takviminde 28 gün olan bölümde düzenleme yaptım 22 günde bir olduğunu fark edince şimdi kendimi inandırmak istemiyorum normalde hiç kafama takmam kızımda öyleydim ama çok istediğim için mi bilmem çok düşünüyorum aceba mı diye bir yandan da
Eger gebeysen tum testler pozitif. Gebe deglsen negatif . ince cizgiden snra adet olduysan kimyasal yasamis olma ihtimaln var. Tum testler bu seklde . ben bi farklilik goremedim.zate. kmyasali cogu kadn frketmiyor. Ince cizgide. Snra adet olan testin bozuk oldgna kanaat getiriyor. Bunu bana soyleyen bi doktor.
Eger gebeysen tum testler pozitif. Gebe deglsen negatif . ince cizgiden snra adet olduysan kimyasal yasamis olma ihtimaln var. Tum testler bu seklde . ben bi farklilik goremedim.zate. kmyasali cogu kadn frketmiyor. Ince cizgide. Snra adet olan testin bozuk oldgna kanaat getiriyor. Bunu bana soyleyen bi doktor.