• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Arkadaşlar merhaba. Gebelik testinde bir kaç saat sonra çıkan 2. Silik çizgi sebebi nedir? Yani tamamen testin bozuk olmasından mı kaynaklanır yoksa idrardaki hcg yeteri kadar yüksek olmadığı için çok sonradan mı belirir? Geçtiğimiz günlerde bu durum başıma geldi. İlk gebeliğimde adetime 10 gün varken 2. Silik çizgi hemen çıkmıştı testte. 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Bu sonradan 2.silik çizgi durumunu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen veya hamile olmayan arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum.

Son düzenleme:
bende aşılama yaptırdım 16. gün aşılamanın idrar testi yaptım evde negatifti
sonra testi attım çöpe ertesi gün çöpü kaldırırken gördüm ikinci çizgi silik olarak vardı ama ben testin geçersiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma

inşallah adet olmayız birkaç gün sonra kan testi ile hamileyiz deriz arkadaşım

bende aşılama yaptırdım 16. gün aşılamanın idrar testi yaptım evde negatifti
sonra testi attım çöpe ertesi gün çöpü kaldırırken gördüm ikinci çizgi silik olarak vardı ama ben testin geçersiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma

inşallah adet olmayız birkaç gün sonra kan testi ile hamileyiz deriz arkadaşım
Ahcanım benim amiiin amiin. Ne zormuş bu bekleyiş nerde bekleyen dileyen varsa rabbim versin içindede bize canım benim..

Back