Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir inanamıyorum daha . Peki kasette daha belirgin erken de daha silik neden acaba . Ben kasette böyle ise onda daha belirgin olur sanıyordumPozitif
Çoğu zaman kaset testler daha güvenilir deniliyor. Hiç önemli değil zaten. Çok net pozitif görünüyor. Üstelik henüz mens olmanıza 2 gün var. Bence hemen gidip kan verin. Hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallahİnşallah öyledir inanamıyorum daha . Peki kasette daha belirgin erken de daha silik neden acaba . Ben kasette böyle ise onda daha belirgin olur sanıyordum
Ayyy inşallah eşim asker şimdi nöbette hem var sa yarin sürpriz olsun istiyorum ona inşallah 9 aydır uğraşıyoruz başarısız tüp bebek denemem bile var kendiliğinden çok zor denilmişti inanamıyorum hala. Yarın bayram ya sadece acil açıktr galiba orda da test yaparlar mı ki ya da özeldeÇoğu zaman kaset testler daha güvenilir deniliyor. Hiç önemli değil zaten. Çok net pozitif görünüyor. Üstelik henüz mens olmanıza 2 gün var. Bence hemen gidip kan verin. Hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah
Tabi özel acile gidip yaptırabilirsiniz.Ayyy inşallah eşim asker şimdi nöbette hem var sa yarin sürpriz olsun istiyorum ona inşallah 9 aydır uğraşıyoruz başarısız tüp bebek denemem bile var kendiliğinden çok zor denilmişti inanamıyorum hala. Yarın bayram ya sadece acil açıktr galiba orda da test yaparlar mı ki ya da özelde
Pozitif canim kan testi yaptır bayram sonu
Hayırlı olsun kaç yaşındasınKizlar inşallah . Bugün ablamla ayarlayabilirsem özelde kan testi vercem . Yarın bayram sürprizi olsun diye eşime demedim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin 9 aydır ne kadar agladim .hayalini kurmaya korktum şimdi ne yapmam gerek ne tepki verilir şaştım kaldım hala inanmıyorum ya yoksa diye
Canm ben gece gitmiştim acile ve yaptılar vaktin varsa git yaparlar çok sevindim tebrik ederim inşallah saglıkla kucagına alırsınAyyy inşallah eşim asker şimdi nöbette hem var sa yarin sürpriz olsun istiyorum ona inşallah 9 aydır uğraşıyoruz başarısız tüp bebek denemem bile var kendiliğinden çok zor denilmişti inanamıyorum hala. Yarın bayram ya sadece acil açıktr galiba orda da test yaparlar mı ki ya da özelde