- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
Sallıyodum da.. bulantı vurup duruyor..Ben yapma diyorum kuzu. Hani salıyodun sen bu ay
Çok tatlısın canımOlumlu çıkarsa şeker dağıtacağına söz veriyorsan yapbakarsın olumlu çıkar dağıtırsın
Çok tatlısın canımOlumlu çıkarsa şeker dağıtacağına söz veriyorsan yapbakarsın olumlu çıkar dağıtırsın
ya ben kan verdim de negatif çıktı da sonra gebeynişim ya...Kuzum beni biliyorsun ne belirtiler hatta durup dururken patronumun hamilemisin diye sormasi falan sonra totem yapmisti. Kedim kucagima gelecekmi diye falan tamamen psikolojikmis.
Ben olsam acabami diyecegime yaparim yoksada yok napalim ki benimde 3 gunum var dun esimle test aldik aksam eve geldik hadi yap yap dedi yaptim negatif. Simdi deli gibi temizlige basladim. Belkide aksam idrariydi ondan cikmadi bilmiyorum belkide gercekten yok. Kasik agrim bel agrim var goguslerim aciyir ama sis degil hatta esim porsumus dediyap gitsin sabaha.
Ya ben her zaman regl günü bir iki gün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım. Kimyasal ı var bişeyi var. Sevinip sonrasında üzülmek kötüdür çünkü. Ben 7 gün geçtiği halde yapmamıştım hatırlıyor musun bilmiyorumSallıyodum da.. bulantı vurup duruyor..
gece 2 kere bulantıya uyandım.
Yani kendini hatırlatıp duruyor.
Bi de beni bekleyin verdi gazı. Biri 4 gün önceki ilişkiden gebe kalmış ya forumda..
benim de gönlümde tee nisandan beri eylülde gebe kalmak vardı, yani öyle bi his...
ama hersey hayırlısı.
Senin durumlar ne oldu?
Biliyosun burdan az çemkirmedim bi hafta geçmeden yapmayın şu testleri diye ben deYa ben her zaman regl günü bir iki gün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım. Kimyasal ı var bişeyi var. Sevinip sonrasında üzülmek kötüdür çünkü. Ben 7 gün geçtiği halde yapmamıştım hatırlıyor musun bilmiyorumzaten gebe de değildim.
Ben hala sonuç bekliyorum yavru
Yok fakülteden geliyoBiliyosun burdan az çemkirmedim bi hafta geçmeden yapmayın şu testleri diye ben de
Ama bu son 2 gün bulantıyla da birleşince baya travma gibi oluyo..
ay senin testler de neymiş arkadaş.. genetik test mi yaptırdınız? Amerikadanmı geliyo.
Ben de en son hatırlarsın belki mayısta test yaptıydım.Ya ben her zaman regl günü bir iki gün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım. Kimyasal ı var bişeyi var. Sevinip sonrasında üzülmek kötüdür çünkü. Ben 7 gün geçtiği halde yapmamıştım hatırlıyor musun bilmiyorumzaten gebe de değildim.
Ben hala sonuç bekliyorum yavru
Yapma kız bekle bekleeeBen de en son hatırlarsın belki mayısta test yaptıydım.
Adet gecikince 40-50 ve 60. Günlerde yaptıydım. 63 de de adet geldiydi.
Ogün bugündür korkuyorum testlerden zati
Rakamla yazınca küçük duruyo da aslen üç yaşında yaniBence yapma daha gecikmen bile olmamis bu belirtiler adetin gelecegnin de belirtisi olabilir . Neden bukadar takinti yaptin cok merak ettm bir kucuk cocugun olmasina ragmen bide... bukadari fazla boyle devam edersen isin zor
Sen yap artık , adetin geciken tipten değilse..Merhabalar kızlar benim de normal de 16eylül bat tarihi ama hala gelmedi kırmızı bayrak7gün dür ha geldi gelecek diye bekliyorum ve testyapmaya korkuyorum
Normalde hiç gecikmez ayın 10undan 10una olurdu ama geçen ay 16sında oldum6 gün gecikmeyle şimdi de 7.gün ve hiç adet geleck gibi hissetmiyorum normal de cinsel istegim artardı adetten 2gün önce eşim bile anlardı şimdi oda yok istek sıfır evde bitane test var sabah yapacaktım unuttm sonrada yapmadımSen yap artık , adetin geciken tipten değilse..
benim bugün 33. Günüm mesela..
normal bi kadına göre 5 gün gecikti ama bana göre deil ve ovu gününü biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?