Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi yapayım mı yapmayayım mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

guzelgunler2019

Boy:1.69 baş:64.6 gncl:60.5 hedef:57 Yas:32
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
3.313
5.265
73
Merhaba kk nin güzel kadınları;
Benim sorum şöyle;
Beni tanıyan tanır
Nisandan beri buralarda bebiş aşkıyla çırpınıyorum.
Ya adet düzenim bozuluveriyo
Ya eşim olmuyo
Ya da olsa da gazım var yorgunum gibi bahanelerle beni sallıyor..
derken koca bi seneyi devirdik gitti.

Bir oğlum var, 34 aylık oldu, yaşından beri deniyoruz bi denk getiremedik, bi kere geçen ay denk geldi.
Onda da adet oldum.
Tsh ım yükselmiş, yani aralıkta kan testine 4.8 idi, hırs yaptım ilaca başlamadım. Sonra bi arkadaşım ısrar etti bak önemli diye. İki ay olacak ilacı alıyorum, 2 hafta önceki kan sonucum 1.7 imiş, yani tam olması gereken..
şöyle ki ben çok test yapmak istemiyorum, negatifi gördükçe üzülüp ağlıyorum, ve oğluma gebe kalma sürecinde de bu şekilde çok yıprandığım için artık testlerden kaçıyorum.
Bir de ben gebeyken hiç bi gebelik belirtim olmamıştı bunu da ekliyim.

Şuanda adetime 1.5 gün var.
Gögüslerim kafam kadar oldu..
acımıyor, acısa adet geliyo derdim, bende öyle oluyor çünkü.
Gece uykudan uyandıracak kadar çok bulantım var..
bu bulantı olayı da son 3 adettir var, hatta kusturuyor, sonra geliyor adet..
ateşim normalde 0.3 derece yüksek, bende zaten adet günü düşüyor. Bu da bi belirti deil..
yumurta çatlamadan da en son 2.5 gün önce ilişki olmuştu..
hanımlar

Fikirlerinizi bekliyorum.
Evde testim var
10 kişi yap test yazarsa yapıp negatife ağlayıp hayatıma geri dönücem
10 kişi çıkmazsa yapmayıp adet günü adetle ağlayıp hayatıma geri dönücem..

Öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Ben yapma diyorum kuzu. Hani salıyodun sen bu ay
Sallıyodum da.. bulantı vurup duruyor..
gece 2 kere bulantıya uyandım.
Yani kendini hatırlatıp duruyor.
Bi de beni bekleyin verdi gazı. Biri 4 gün önceki ilişkiden gebe kalmış ya forumda..
benim de gönlümde tee nisandan beri eylülde gebe kalmak vardı, yani öyle bi his...
ama hersey hayırlısı.
Senin durumlar ne oldu?

Kuzum beni biliyorsun ne belirtiler hatta durup dururken patronumun hamilemisin diye sormasi falan sonra totem yapmisti. Kedim kucagima gelecekmi diye falan tamamen psikolojikmis.
Ben olsam acabami diyecegime yaparim yoksada yok napalim ki benimde 3 gunum var dun esimle test aldik aksam eve geldik hadi yap yap dedi yaptim negatif. Simdi deli gibi temizlige basladim. Belkide aksam idrariydi ondan cikmadi bilmiyorum belkide gercekten yok. Kasik agrim bel agrim var goguslerim aciyir ama sis degil hatta esim porsumus dedi yap gitsin sabaha.

Olumlu çıkarsa şeker dağıtacağına söz veriyorsan yap bakarsın olumlu çıkar dağıtırsın
Çok tatlısın canım
ya ben kan verdim de negatif çıktı da sonra gebeynişim ya...
gerci o zaman 10 gün geçmiş yumurtadan. Ovu takibi yapmamıştım.
Şuan 12 gün geçti ovu takibinden biliyorum ama...
sen iki ettim bakalım.
10 kişi yap derse yapıciimm

Ya ben her zaman regl günü bir iki gün geçtikten sonra yapılması taraftarıyım. Kimyasal ı var bişeyi var. Sevinip sonrasında üzülmek kötüdür çünkü. Ben 7 gün geçtiği halde yapmamıştım hatırlıyor musun bilmiyorum zaten gebe de değildim.

Ben hala sonuç bekliyorum yavru

Biliyosun burdan az çemkirmedim bi hafta geçmeden yapmayın şu testleri diye ben de
Ama bu son 2 gün bulantıyla da birleşince baya travma gibi oluyo..
ay senin testler de neymiş arkadaş.. genetik test mi yaptırdınız? Amerikadanmı geliyo.

Yok fakülteden geliyo
3-4 test varya kuzu çıkanlar varda hepsinin çıkmasını bekliyoruz.

Ben de en son hatırlarsın belki mayısta test yaptıydım.
Adet gecikince 40-50 ve 60. Günlerde yaptıydım. 63 de de adet geldiydi.
Ogün bugündür korkuyorum testlerden zati

Bence yapma daha gecikmen bile olmamis bu belirtiler adetin gelecegnin de belirtisi olabilir . Neden bukadar takinti yaptin cok merak ettm bir kucuk cocugun olmasina ragmen bide... bukadari fazla boyle devam edersen isin zor

Bence yapma daha gecikmen bile olmamis bu belirtiler adetin gelecegnin de belirtisi olabilir . Neden bukadar takinti yaptin cok merak ettm bir kucuk cocugun olmasina ragmen bide... bukadari fazla boyle devam edersen isin zor
Rakamla yazınca küçük duruyo da aslen üç yaşında yani
Durum uzun bidaha detaylandırmak istemoorum, mahalle ve patron baskısı diye özetliyim.

Merhabalar kızlar benim de normal de 16eylül bat tarihi ama hala gelmedi kırmızı bayrak 7gün dür ha geldi gelecek diye bekliyorum ve testyapmaya korkuyorum

Merhabalar kızlar benim de normal de 16eylül bat tarihi ama hala gelmedi kırmızı bayrak 7gün dür ha geldi gelecek diye bekliyorum ve testyapmaya korkuyorum
Sen yap artık , adetin geciken tipten değilse..
benim bugün 33. Günüm mesela..
normal bi kadına göre 5 gün gecikti ama bana göre deil ve ovu gününü biliyorum

Sen yap artık , adetin geciken tipten değilse..
benim bugün 33. Günüm mesela..
normal bi kadına göre 5 gün gecikti ama bana göre deil ve ovu gününü biliyorum
Normalde hiç gecikmez ayın 10undan 10una olurdu ama geçen ay 16sında oldum6 gün gecikmeyle şimdi de 7.gün ve hiç adet geleck gibi hissetmiyorum normal de cinsel istegim artardı adetten 2gün önce eşim bile anlardı şimdi oda yok istek sıfır evde bitane test var sabah yapacaktım unuttm sonrada yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…