Gebelik testi ve beta hcg

gul_2602

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
30
Puanlar
3
Gecikmenin 7.günü beta 21.6 9.günü beta hcg 51.2 gecikmenin 10.günü ilk idrarla test bu şekilde sizce her şey yolunda mı?

Eklentiler

• IMG20240527063438.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 172
Gecikmenin 7.günü beta 21.6 9.günü beta hcg 51.2 gecikmenin 10.günü ilk idrarla test bu şekilde sizce her şey yolunda mı?
Evet yolunda gözüküyor sağlıcakla ilerlesin inşallah

peki gecikmenin ilk ve 2. günü yaptın mı test ondada silik miydi bende şuan geciktimde ama negatifti dün

peki gecikmenin ilk ve 2. günü yaptın mı test ondada silik miydi bende şuan geciktimde ama negatifti dün
Ben gecikmemin 5.günü yaptım çünkü gebelik beklentim yoktu nezle olmuştum ilaç içiyordum hatta dedim pcostan hep geç geliyor ama yine de yapayım 5.günü çok silik bir çizgi gördüm sonra o silik çizgiler daha da arttı 7.günü kan verdim 21.6 çıktı 9.günü(yani dün)kan verdim 51.2 çıktı.5.gün yaptığım testini ekliyorum.

Eklentiler

• IMG20240523161433.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 115
bende ilk gün yaptım dün akşam negatifti bugun 2. gün demek sonradanda dönebiliyor mu
Bazen geç döllenme olabiliyor benim mesela büyük ihtimalle öyle bugün yaptığım bir kaç test bile silik.Bir tanıdığımın beta hcgsi 2000 di onun testi bile silikti.

Bazen geç döllenme olabiliyor benim mesela büyük ihtimalle öyle bugün yaptığım bir kaç test bile silik.Bir tanıdığımın beta hcgsi 2000 di onun testi bile silikti.
umuyorum ki inşallah hamileyimdir kendiliğinden olursa mucize olucak

Bence herşey yolunda . Bir kaç gün sonra tekrar test yapım değerin artacaktır .
Benimde bugün 2. Günüm gecikti. Dün evde kaset test yaptım silik çıktı bugün kan verdim beta hcg 73.76 çıktı .
Bir kaç gün sonra tekrarlayacağım testimi inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Bana çocuğum olmaz gözüyle bakıldı yıllardır hatta ağustosa kadar sürem vardı klomene başlanacaktı ama şuan inşallah kimyasal değildir öyle olsa bile hamile kalabildiğimi gösterdi küçük mucize.O yüzden inanın mucizelere.

Sizin 2.gunde yükseklik var benide bu kadar gün geçip değerinin az olması korkutuyor.İnşalllah güzel haberler alırız, sağlıkla ilerler.Boşa stres yapmış oluruz.

Sizin 2.gunde yükseklik var benide bu kadar gün geçip değerinin az olması korkutuyor.İnşalllah güzel haberler alırız, sağlıkla ilerler.Boşa stres yapmış oluruz.
İnşallah . Benim bir düşüğüm bir de kimyasal gebeliğim olmuştu.. umudum her zaman vardı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizden güzel haberler bekliyoruz

İnşallah . Benim bir düşüğüm bir de kimyasal gebeliğim olmuştu.. umudum her zaman vardı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizden güzel haberler bekliyoruz
2 ay önce benimde maalesef kimyasal oldu ama bu defa hayalimiz gerçek olacak inanıyorum.İnşallah hepimizin duası kabul olur.

Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik

Merhaba, bende geçen pazartesi öğrendim gebeligimi pazartesi beta 8000 cuma 10.000 pazar 17.000 bu durumu yaşayan varmı 6 haftalık gebeyim ve bebeği daha göremedik
Beta 2 günde 2 ye katlamalı demişti doktorum ne yaptınız artık belli olmuştur diye yazdımHer şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…