• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi var mı yoksa kuruma çizgisi mi arkadaşlar

agm21

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
12
1
1
25
IMG20250119003747.jpg

Kaç dakika sonra çıktı bu çizgi ve marka nedir ?
Ind diye bir marka 2 dakika bekledim bir şey yoktu sonra kenara koydum aklıma bir kaç saat sonra geldi gidip baktığımda böyleydi dün lekelenmem oldu bugün bir şey yok ama ilk hamileliğimde de öyleydi adete de 5 gün var pcos hastasıyım zaten adetlerim düzenli değildir

Kuruma olması muhtemel elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsin. Bende pcosum bak sen 2. Ye hamile kalmaya çalışıyorsun benim ise seneler oldu olmuyor çocuğum ne mutlu sana. Umarım sabah testi pozitif görürsün 😇

Kuruma olması muhtemel elinde test varsa yarın sabah ilk idrarla tekrarlayabilirsin. Bende pcosum bak sen 2. Ye hamile kalmaya çalışıyorsun benim ise seneler oldu olmuyor çocuğum ne mutlu sana. Umarım sabah testi pozitif görürsün 😇
Teşekkür ederim ilkine de tedaviyle kalmıştım hiç umudum yoktu böyle bir sonuç çıkacağından ama bakalım Allahtan hayırlısı inşallah sizinde olur🙏🏻

Back