Gebelik testi tüp bebek

bndklsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
54
14
3
28
Kızlar merhaba ben bugün acilde kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkacak denildi ama e nabıza girdiğimde sonucum gözükmüyor başka nereye bakmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?

Kızlar merhaba ben bugün acilde kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkacak denildi ama e nabıza girdiğimde sonucum gözükmüyor başka nereye bakmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?
Özel hastanede verdiysen sonuçlar e nabıza biraz geç düşüyor, hastanenizle iletişime geçin

Hastanenin kendi web sitesine girin laboratuvar sonuçlarına bakın. Size verilen barkod var ya orda hasta numarası yazıyor onla giriş yapıp bakın belki oraya düşmüştür.

Bazen karışıyor düşmüyor. Hastaneye gitmeniz gerekecek sanırım :/ hayırlı haberler inşallah
Çok sağolun birkaç gün önce idrarda negatifi gördüm dayanamayıp yaptım kan günü bugündü tam emin olmak istedik inşallah tutunmuştur yavrum

Çok sağolun birkaç gün önce idrarda negatifi gördüm dayanamayıp yaptım kan günü bugündü tam emin olmak istedik inşallah tutunmuştur yavrum
Benim 9. Güne kadar idrar negatifti, 5. Gün kanda pozitifti umudunuzu kaybetmeyin kan sonucuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…