sizce yarında regl olmazsam erken gebelik testimi yapayım normal miBen göremedim malesef bence negatif. Zaten regl gecikmiş. Geç döllenme değilse çok net çıkardı.
Kac gun gecikti regl ve şüpheli en son ilişki üzerinden kac gun geçti?sizce yarında regl olmazsam erken gebelik testimi yapayım normal mi
2 gün geçti şüpheli ilişkidende 17 gün geçtiKac gun gecikti regl ve şüpheli en son ilişki üzerinden kac gun geçti?
Yani ümit kırmak değil niyetim ama 17 gün geçtiyse zaten regl de 2 gün geçmiş bence sonuc negatif ama isterseniz yarın bir de kaset test yapın. Erken gebelik testi yapmanıza gerek yok olan varsa kasette de çıkar zaten2 gün geçti şüpheli ilişkidende 17 gün geçti
teşekkür edeirmYani ümit kırmak değil niyetim ama 17 gün geçtiyse zaten regl de 2 gün geçmiş bence sonuc negatif ama isterseniz yarın bir de kaset test yapın. Erken gebelik testi yapmanıza gerek yok olan varsa kasette de çıkar zaten
Umarım yakın zamanda nasip olurteşekkür edeirm
Adetinize 17 gün var negatif diyemi üzülüyorsunuz muhtemelen daha yumurtlama bıle olmadı belkıde koskoca 17 gün var önünüzde adete kadarKızlar regle 17 gün var test yaptım negatif çıktı umudum kalmadı bu ay da
baya zaman geçmiş ama son durumun nedirMerhaba bugün test yaptim testte once beyaz sonra hafif pembe cizgi olustu yardimci olabilirmisiniz boyle bisey yasayan varmi
Yokmus maalesef bu ayda değerlendirildi bekliyorum. Günüme 1 hafta var kasık ağrılarım cok fazla bugün test aldım yinr belli belirsiz bı çizgi var umarım olmuşturbaya zaman geçmiş ama son durumun nedir
Silik çizgi olduğunda genelde pozitif çıkıyor canım. Sen erken gebelik testi al yarın bide öyle bakalım.Sizcee?? 1 hafta gibi bı sure var günüme
Yoo son attığınız fotoğraftaki silik çizgiyi bende görüyorum. ☺Sürekli silik çizgi gören biri olarak acaba ben mi sadece görüyorum sizde gördünüz degilmi sanilmiyorum
İnsaAllahYoo son attığınız fotoğraftaki silik çizgiyi bende görüyorum. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?