• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sonucum 3,43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı?

Bussasaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
22
8
1
29
Merhaba kızlar, Bu ay doktorumun verdiği femera (yumurta geliştirici) ilacını kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Adetin gecikmesinin 2.günü test yaptığımda sonuç 3 çıktı. 4.gün tekrar yaptığım da 3.43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı kızlar? Daha önce ki gebelik testleri 2 den küçük çıkardı böyle olması neye işaret bilginiz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim

Varsa da eğer yeni oluşan birşey olabilir bence çünkü ben 2 gün arayla verdiğim de düşmüştü ve hep 2.40 ve 1.20 en sonunda 0.53 cikiyordu

Merhaba kızlar, Bu ay doktorumun verdiği femera (yumurta geliştirici) ilacını kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Adetin gecikmesinin 2.günü test yaptığımda sonuç 3 çıktı. 4.gün tekrar yaptığım da 3.43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı kızlar? Daha önce ki gebelik testleri 2 den küçük çıkardı böyle olması neye işaret bilginiz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
5 ve uzeri gebeliktir.

Iki gün sonra bidaha ver yeni döllenmisse deger onun icin az cikiyodur 2 gun sonra verdiginde yükselir buyuk ihtimalle😍 3.43 supheli bi deger cunku genelde 0 cıkar.

Biraz daha bekleyip öyle gideceğim doktora teşekkür ederim cevapların için
Burda eski bı üye yazmıştı sürekli negatifleri almış tam 20 gün sonraydi sanırsam çift çizgiyi ve kanda sonucu öğrenmişti ve bu arada adet söktürücü içmişti sen bekle canim bı kaç gün daha bakalım ne çıkacak inşallah hamilesindir.

Burda eski bı üye yazmıştı sürekli negatifleri almış tam 20 gün sonraydi sanırsam çift çizgiyi ve kanda sonucu öğrenmişti ve bu arada adet söktürücü içmişti sen bekle canim bı kaç gün daha bakalım ne çıkacak inşallah hamilesindir.
İnşallah canım. Anne olmak hep hayalimdi. Rabbim inşallah bana da nasip eder 😔

İnşallah canım. Anne olmak hep hayalimdi. Rabbim inşallah bana da nasip eder 😔
İnşallah bizim gibi bekleyen herkese nasip eder rabbim sen sıkma canını desem de kendimden biliyorum düşünmeden durulmuyor ne kadardır istiyorsunuz düşünüyorsun bebek olayını

İnşallah bizim gibi bekleyen herkese nasip eder rabbim sen sıkma canını desem de kendimden biliyorum düşünmeden durulmuyor ne kadardır istiyorsunuz düşünüyorsun bebek olayını
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 11 ay oluyor isteyeli. Bu süreç içinde çatlama iğnesi de yaptım bir defa

Senin ne kadar süre oldu isteyeli. Herhangi bir sağlık problemi yoktur inşallah
Benim bı kürtajım var ondan beridir olmuyor canım herhangi bir sorunum yok yani tam detaylı bakilmadida işte hormon testi falan onlar normal cikti

Şuan sonuç nedir acaba ? 🙏

Back