Merhaba kızlar, Bu ay doktorumun verdiği femera (yumurta geliştirici) ilacını kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Adetin gecikmesinin 2.günü test yaptığımda sonuç 3 çıktı. 4.gün tekrar yaptığım da 3.43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı kızlar? Daha önce ki gebelik testleri 2 den küçük çıkardı böyle olması neye işaret bilginiz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi sonucum 3,43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı?
- Konu Sahibi Bussasaf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
5 ve uzeri gebeliktir.Merhaba kızlar, Bu ay doktorumun verdiği femera (yumurta geliştirici) ilacını kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Adetin gecikmesinin 2.günü test yaptığımda sonuç 3 çıktı. 4.gün tekrar yaptığım da 3.43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı kızlar? Daha önce ki gebelik testleri 2 den küçük çıkardı böyle olması neye işaret bilginiz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim
5 ve uzeri gebeliktir.
- 12 Mart 2019
- 14.763
- 34.154
- 598
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Cikabilir. Dusebilir. Ozel bir sebebi olmak zorunda degil ki. Vucutta bulunan bir hormon. Sat uzerinden ne kadar sure gecti ona gore de tekrar test yaptieabilirsin.2 den yüksek çıkması ile ilgili bir fikrin var mı canım
İnşallah canımIki gün sonra bidaha ver yeni döllenmisse deger onun icin az cikiyodur 2 gun sonra verdiginde yükselir buyuk ihtimalle 3.43 supheli bi deger cunku genelde 0 cıkar.
7 gün gecikme var şuanCikabilir. Dusebilir. Ozel bir sebebi olmak zorunda degil ki. Vucutta bulunan bir hormon. Sat uzerinden ne kadar sure gecti ona gore de tekrar test yaptieabilirsin.
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Uzgunum 7 gun gecikme varsa hamile degilsiniz aa dr a gidin gecikme neden ogrenin.7 gün gecikme var şuan
Burda eski bı üye yazmıştı sürekli negatifleri almış tam 20 gün sonraydi sanırsam çift çizgiyi ve kanda sonucu öğrenmişti ve bu arada adet söktürücü içmişti sen bekle canim bı kaç gün daha bakalım ne çıkacak inşallah hamilesindir.Biraz daha bekleyip öyle gideceğim doktora teşekkür ederim cevapların için
İnşallah canım. Anne olmak hep hayalimdi. Rabbim inşallah bana da nasip ederBurda eski bı üye yazmıştı sürekli negatifleri almış tam 20 gün sonraydi sanırsam çift çizgiyi ve kanda sonucu öğrenmişti ve bu arada adet söktürücü içmişti sen bekle canim bı kaç gün daha bakalım ne çıkacak inşallah hamilesindir.
İnşallah bizim gibi bekleyen herkese nasip eder rabbim sen sıkma canını desem de kendimden biliyorum düşünmeden durulmuyor ne kadardır istiyorsunuz düşünüyorsun bebek olayınıİnşallah canım. Anne olmak hep hayalimdi. Rabbim inşallah bana da nasip eder
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 11 ay oluyor isteyeli. Bu süreç içinde çatlama iğnesi de yaptım bir defaİnşallah bizim gibi bekleyen herkese nasip eder rabbim sen sıkma canını desem de kendimden biliyorum düşünmeden durulmuyor ne kadardır istiyorsunuz düşünüyorsun bebek olayını
Senin ne kadar süre oldu isteyeli. Herhangi bir sağlık problemi yoktur inşallahAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. 11 ay oluyor isteyeli. Bu süreç içinde çatlama iğnesi de yaptım bir defa
Benim bı kürtajım var ondan beridir olmuyor canım herhangi bir sorunum yok yani tam detaylı bakilmadida işte hormon testi falan onlar normal ciktiSenin ne kadar süre oldu isteyeli. Herhangi bir sağlık problemi yoktur inşallah
Şuan sonuç nedir acaba ?Merhaba kızlar, Bu ay doktorumun verdiği femera (yumurta geliştirici) ilacını kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Adetin gecikmesinin 2.günü test yaptığımda sonuç 3 çıktı. 4.gün tekrar yaptığım da 3.43 çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı kızlar? Daha önce ki gebelik testleri 2 den küçük çıkardı böyle olması neye işaret bilginiz var mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim