Gebelik testi sonucu??

ben de yaklaşık 1 hafta varken tahlil yapmıştım ve aynı şekilde çıkmıştı :) emin olmak için kan testi de yaptırmıştım..sonuç pozitif :)) şimdi çok hareketli ve yaramaz bir cimcimem var :))

Merhaba bana yardimci olur musunuz acaba ;( ben 7 gundur dedi olmuyorum 5 gun kan testi yaptirdim ama negatif ciktii((( ama hala regl olmadm

Merhabalar, ben ilişkinin 10' uncu gününde kan testi yaptırdım 0,354.. Gibi bir rakam çıktı dr. Negatif ddi ama sizce erken mi test yaptırdım ? Adet günüme 4 gün var

pekıbende hamılemıyım :)

Eklentiler

• 20160915_152612.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 442
Silikte olsa ikinci cizgi göründügü an pozitif :) haydi hayirlisi bebisin geliyor inshallah hayirlisiyla ama iki gün sonra tekrarla veya kan testi yaptir Emin olman icin:)hamileyim haberini bekleriz Canin:)
tesekurler tatlım cevap yazdıgın ıcın tekrar test yaptım ve resmını attım asagıya hemen cıft cızgı cıktı cok mutlu oldum bu ucuncu bebısımız olucak ve ıns saglıklı bı sekılde kucagımıza alabılırız cunku gecensene eylulde ılk bebegıme hamıle kaldım kafat kalp atısı durdugu ıcın kasımda aldılar ıkı ay once kımyasal gebelık yasadım sımdıde bakalım tekrar hamıleyım ıns bu sefer yuzumuz guler ve bebegımız bızımle kalır

testinize göre pozitif görünüyor adet gecikmeniz var mı eğer varsa kanda da baktırın derim çünkü benim de böyleydi adetime 1 hafta vardı ama kimyasal gebelikmiş maalesef

evet 4 gun gectı reglım tekrar test yaptım ve hemen ıkı cızgı cıktı ıkı ay once bende yasadım kımyasal gebelık 1 yıl onceden hamıle kalmıstım fakat kalbı durdugu ıcın aldılar

Eklentiler

• 20160916_090055.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 231
ama ılk gebelıgımde bıseylerın ters gıttıgı bellıydı hıc gebelık belırtısı yasamadım ama bu sefer reglıme daha 1 hafta kala bulantılar basladı ve hamıle oldugumu hıssettım ve mıde bulantılarım artmaya baslıyor gunden gune ben razıyım butun gebelık belırtılerını yasamaya yeterkı bebısımız ıyı olsun onun saglıgı ıyı olsun

Ayyyy hayirlisi olsun gülüm ya hamilesiiiiiiiiiiinnnnnnn:))) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshallah haydi darisi basimiza inshallah hamilelerin duasi Kabul olurmus duani eksik etme canım bende bir ay önce kimyalsal gebelik yasadim malesef ve benim ilk bebegim di

tesekur ederım canım pazartesı doktora gıdecegız cok heyecanlıyım Allahım ısteyen herkese nasıp etsın bızde ıns ucuncude kucagımıza alırız

gunaydııın bugun ruyamda tepsı tepsı aklava gordum ve sureklı yedım kı ben nıormalde tatlı sevmem ve bu ay hıc tatlı goresım gelmıyor sabah uyandım sankı gercekten baklavaları yemısım gıbı mıdem bulanıyordu tatlıdan tıksınecegım ve bu sabah kalktım tursu yedım ac karnına sızce boyle bı ruya nasıl yorumlanır

Ne oldu canım doktora gitinmi testin sonucu ne cikti merak etim inshallah umdugun gibidir hamilesindir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…