Gebelik testi sonucu??

NuRDAn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
615
48
73
33
merhaba arkadaşlar;
regl dönemime 1 hafta kadar sürem kaldı.Midem bulandığı için,birde arada sırada baş dönmelerim olduğu için test yapmaya karar verdim.zaten bebek için kararımızı vermiştik.her neyse :)
test yaptım ve sonuç olarak ilk cizgi belirgin 2.si ise silik cıktı.prospektüse baktım erken olduğu zamanlar silik cıkabiliyormuş :)
ben yinede tedirgin oldum yorumlarınızı bekliyorum :)

$DSCN0942.JPG

merhaba arkadaşlar;
regl dönemime 1 hafta kadar sürem kaldı.Midem bulandığı için,birde arada sırada baş dönmelerim olduğu için test yapmaya karar verdim.zaten bebek için kararımızı vermiştik.her neyse :)
test yaptım ve sonuç olarak ilk cizgi belirgin 2.si ise silik cıktı.prospektüse baktım erken olduğu zamanlar silik cıkabiliyormuş :)

Eki Görüntüle 494367

sanırım hamilesin silik ama belli oluyor 1 hafta öncesinden bu kadar belli olur mu ki ilk defa duydum

hayırlı olsun gebesin ama en net kan testi yaptır bazen hatalar olabiliyormuş idrar testinde.benim gebeliğim birliktelikten 5 gün sonra kanda belli olmuştu.

merhaba arkadaşlar;

Eki Görüntüle 494367

Hamilesin arkadaşım benim de ilk yaptığım test aynen bu şekilde çıkmıştı; kan testini geciktirme derim:)

benm yaptığım testte böyle çıkmıştı

zaten silik çıkması bile yeterli hamilesin hayırlı olsun

bencede hamılesın ama bulantılar bukadar erken baslamaz genelde kan testı yaptır yınede

Hayirli Olsun bence hamilesin bende adetimden 5 gun once yapmistim bole cikmisti sonra kan tahlili yaptirdim 465 cikmisti hemde daha adetime 4 gun vardi sen yarin kan testi yaptir bence emin olursun

merhaba arkadaşlar;

hayırlı olsuuuuunnn hiç tedirgin olma hamilesin benimde öyle çıktı

Selam Kızlar,

Valla bence bu idrar testi kişiden kişiye değişir..En kesini kan testi..gidip kan testi yaptır..kan testi pozitif çıkarsa 2 gün sonra tekrar yaptırki sonucu katlayıp katlamadıgına bakarsın..
Zaten katlarsa kesin kez hamilesin..

Bence en sağlıklısı kan testi :)
Ama eger hamileysen de bu aralar kendine dikkat et ağır bişi kaldırma uzanma sıkılma üzülme.. :)

allah hayırlısını versin canım..tabiki isteyen herkese versin. :)

merhaba arkadaşlar;

Eki Görüntüle 494367

canım benim hamilesin hayırlı olsun :) 1 hafta öncesinden belli oluyor o testte. sanırım sen adet sonrasında yakın zamanlarda hamile kalmışsın. adet tarihine yakın hamile kalsaydın belli olmazdı ama silik çizgi erken gebeliği gösterir :) Hadi hayırlı olsun. kan tahlili yaptırmadıysan gidip bir kan tahlili yaptır bence hemen :)

canım benim idrar testinde tam bir hafta kala adetime aynen böyle silik çıkmıştı :))) iki günde bir ara ara yap demişti doktorum yanılma payı olduğu için fakat adetine kaç gün var bilmiyorum ama ben tam adet günümde yaptırdım ve sonuç pozitifti :))) bence büyük ihtimalle hamilesin sende :))) cevabı yaz olur mu merak ederim :))))

cok teşekkür ederim bitanelerim cevaplarınız için.hala kan testi yapmadım,zaten adet günümde gecti :D yarın hemen gidip kan testi yaptıracağım :)
dün yine kendim test yaptım ama sansıma oda bozuk cıktı inşallah yarın son durumu haber vereceğim :D

benım 5 gunden daha fazla vard yaptım sılık çıktı kan tahlılı yaptırdım ıkı haftalık hamıleymışım herkes çok şaşırdı ama benım çıktı

benım 5 gunden daha fazla vard yaptım sılık çıktı kan tahlılı yaptırdım ıkı haftalık hamıleymışım herkes çok şaşırdı ama benım çıktı

merhabalar benm de adetim gecikmişti test yaptım bundan daha belirtiliydi ama yinede silikti 2.çizgim ertesi gün hemen kan verdim bişey çıkmadı ama o an ki duyguyu anlatamam kalp krizi geçircektimm.):(((((((((

Back