Eger dogruysa yuksek cikabilir cunku bayagi koyu cikmis bence kan ver hemen 100 ustu cikarmis gibi geldi bana:)Kızlar acil yardıma ihtiyacım var reglime 2gün kala predictor erken gebelik testi yaptım.
Görüntüyü ekliyorum. Aslında konuyu çok incelemiştim ama yanlış çıkmasından korkuyorum çok. Bi bakabilir misiniz ?
Çok sevindimKızlar kan verdim 70 çıktı . Sanıyorum çok yeni çok teşekkür ederimbenim için dua edin lütfen
Testiniz dağılmış muhtemelen bozuk başka test yapın tekrarMerhaba.. iliskimin uzerinden 9 gun kadar gecti, reglime su an 2 gun var. Test goruntumu ekliyorum. Sizce bir sey olabilir mi?
Merhabalar bana da testte bi sıkıntı varmış gibi geldiMerhaba.. iliskimin uzerinden 9 gun kadar gecti, reglime su an 2 gun var. Test goruntumu ekliyorum. Sizce bir sey olabilir mi?
Hayır sadece gün içinde çok tuvalete gittiğimi farkettim birde akıntı artışım olmuştu ama bu regl dönemim yaklaşınca da olur yine de bi yapmak istemiştimHayirli olsun cok net testini, bundan once testleriniz negatif miydi? Belirtileriniz varmiydi
Merhaba benim de bata 6 gün kala böyle oldu ama ilk başta baktığımda negatifti kenara koydum dışarı çıktım 1 saat sonra geldim böyleydi sizce hamilemiyiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?