Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?
lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?Eki Görüntüle 2785494
lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?Eki Görüntüle 2785494
Birkaç saat sonra diyorsunuz. Testin paketinin üstündeki yazıda hangi süreden sonra sonucun dikkate alınmaması gerektiği yazar. Mesela ben bir test almıştım üstünde 30 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyordu.