• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ela12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
17
7
1
27
lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?
image.jpg

lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?Eki Görüntüle 2785494
Kuruma çizgisi olabilir en iyisi kan verin ve bence kesin sonuç alırsınız

lütfen yardımcı olun testi yaptıktan sonra tek çizgi vardı bi kaç saat sonra testi atmak için baktığımda bu şekilde çıktı. Ne anlama geliyor sizce? önce yoktu İki üç saat sonra baktığımda böyle olduğunu gördüm gebelik söz konusu olabilir mi?Eki Görüntüle 2785494
Canım bende geçmiş aylarda bunu çok yaşadık üzülmeni istemem ama kuruma çizgisiydi hep

Birkaç saat sonra diyorsunuz. Testin paketinin üstündeki yazıda hangi süreden sonra sonucun dikkate alınmaması gerektiği yazar. Mesela ben bir test almıştım üstünde 30 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyordu.

Back