Tebrik ederim hamilesinMerhaba kızlar benim bugün adet olmak gerekiyordu olmadım. Sabah mide bulantısı ile uyandım. Az önce idrar gebelik testi yaptım. Sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Bir kaç gündür bel ağrısı ve sırt ağrısı vardı. Tek belirti bunlardı. Bugünde sol kasığımda batma oldu
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Allahım bebek isteyen herkese anne olmayı nasip etsinTebrik ederim hamilesinrabbim bana ve isteyen herkese de nasip etsin insallah
Aminnnnİnşallah canım çok teşekkür ederim. Allahım bebek isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
adetiniz geçtimi?Bu sabah yaptım böyle olup hamile kalan var mı
Yok hayır tedavi görüyorum catlatma ignesi 2 ay. Denemem 12.gun 2 gun once tamamen negatıftıadetiniz geçtimi?
bende 2 aydır catlatma ignesi oluyorum sürecimiz beraber gidiyor o zaman :) inşallah bende cizgi görebiliriimYok hayır tedavi görüyorum catlatma ignesi 2 ay. Denemem 12.gun 2 gun once tamamen negatıftı
Tebrikler bende kese gorunmesini bekliyorum dün görünmedi cumartesi günü çagırdı dr.tekrar bakacakMerhaba kızlar benim bugün adet olmak gerekiyordu olmadım. Sabah mide bulantısı ile uyandım. Az önce idrar gebelik testi yaptım. Sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Bir kaç gündür bel ağrısı ve sırt ağrısı vardı. Tek belirti bunlardı. Bugünde sol kasığımda batma oldu
İnşallah kan verdım 19.8 cıktı doktor 2 gun sonra tekrar yaptır dedi belki igne etkisi olabilir dedi ama gecen ay 11. Gun kan vermiştim deger sıfır cıkmıştı genede cok sevinemedim malesefbende 2 aydır catlatma ignesi oluyorum sürecimiz beraber gidiyor o zaman :) inşallah bende cizgi görebiliriim
Hayırlı olsunTebrikler bende kese gorunmesini bekliyorum dün görünmedi cumartesi günü çagırdı dr.tekrar bakacak
Cok tesekkur ederim.5+3 son adet tarihine gore ama benimki küçük belliki dün keseyi gördüm vajinal yoldan çok şükür.Sabah bulantısı olmuyor bende ama gün içinde çokca kısa süre bulantı oluyorHayırlı olsunsizin kaç haftalık oluyor. Sabah mide bulantısı oluyor mu sende de canım. Benim 4+3 gözüküyo pazartesi doktora gideceğim bende
Sizinde minişiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :)Cok tesekkur ederim.5+3 son adet tarihine gore ama benimki küçük belliki dün keseyi gördüm vajinal yoldan çok şükür.Sabah bulantısı olmuyor bende ama gün içinde çokca kısa süre bulantı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?