• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi 😊

Asya0710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
46
10
3
34
Merhaba kızlar benim bugün adet olmak gerekiyordu olmadım. Sabah mide bulantısı ile uyandım. Az önce idrar gebelik testi yaptım. Sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.😊 Bir kaç gündür bel ağrısı ve sırt ağrısı vardı. Tek belirti bunlardı. Bugünde sol kasığımda batma oldu

Eklentiler

• 9916F2CF-875D-4A97-9A58-925BB451C8D5.jpeg
    9916F2CF-875D-4A97-9A58-925BB451C8D5.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar benim bugün adet olmak gerekiyordu olmadım. Sabah mide bulantısı ile uyandım. Az önce idrar gebelik testi yaptım. Sonucumu sizlerle paylaşmak istiyorum.😊 Bir kaç gündür bel ağrısı ve sırt ağrısı vardı. Tek belirti bunlardı. Bugünde sol kasığımda batma oldu
Tebrik ederim hamilesin ☺️☺️♥️ rabbim bana ve isteyen herkese de nasip etsin insallah

Tebrikler bende kese gorunmesini bekliyorum dün görünmedi cumartesi günü çagırdı dr.tekrar bakacak

bende 2 aydır catlatma ignesi oluyorum sürecimiz beraber gidiyor o zaman :) inşallah bende cizgi görebiliriim
İnşallah kan verdım 19.8 cıktı doktor 2 gun sonra tekrar yaptır dedi belki igne etkisi olabilir dedi ama gecen ay 11. Gun kan vermiştim deger sıfır cıkmıştı genede cok sevinemedim malesef

Hayırlı olsun 🥰 sizin kaç haftalık oluyor. Sabah mide bulantısı oluyor mu sende de canım. Benim 4+3 gözüküyo pazartesi doktora gideceğim bende
Cok tesekkur ederim.5+3 son adet tarihine gore ama benimki küçük belliki dün keseyi gördüm vajinal yoldan çok şükür.Sabah bulantısı olmuyor bende ama gün içinde çokca kısa süre bulantı oluyor

Back