• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi sizce ne ? Acil bilgi

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.252
4.211
133
Merhaba 8 aydir deniyoruz ve cok kez yaptim test ama ilk kez bununla karsilastim gercemi bilemedim 6 gun oldu gecikeli adetim goguslerimde igne batmasi kasiklarimda da özellikle sol bunun disinda arada bi adet olcakmisim gibi gelio ama yok bu ay cok umursamadim tutmaz diodum gecikince sasirdim test yaptim bu cikti ilki sabah ikinciside bekletim aksam hali normalde gormuodum bile bembeyaz tek cizgi oluodu acaba bozuk olabilirmi acele edip uzulmek istemiyorum burda pozitif olupda kanda cikmayan oldumu korkuyorum.

Eklentiler

• 20190321_144747.webp
    20190321_144747.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 20190321_180045.webp
    20190321_180045.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 86
Pozitif gibi ama bu marka yanıltabiliyo sabah tekrarla bence

Benim 6 gün geciktiğinde 1sn bile sürmeden 2 kırmızı çizgi çıkmıştı. Burda çok net çizgi yok. Yeni döllenmiş olabilir. Biraz daha bekle ya da kan testi yaptır canım.. İnşallah hamilesindir. 😍

Benim 6 gün geciktiğinde 1sn bile sürmeden 2 kırmızı çizgi çıkmıştı. Burda çok net çizgi yok. Yeni döllenmiş olabilir. Biraz daha bekle ya da kan testi yaptır canım.. İnşallah hamilesindir. 😍
Insallah ama olmasa hic cikmazdi dimi

Geç döllenme olbılır benım gecikme olmadan regl günü kıpkırmızı iki çizgi vardı .

Geç döllenme olbılır benım gecikme olmadan regl günü kıpkırmızı iki çizgi vardı .
Ama kan testi yaptirdim bugun 1.6 cikti doktor yok dedi yani yok nasip eski kanlara bktim 0.1 di ama 5 uzeri olmasi gerekiomus var olmasi icin.

Ama kan testi yaptirdim bugun 1.6 cikti doktor yok dedi yani yok nasip eski kanlara bktim 0.1 di ama 5 uzeri olmasi gerekiomus var olmasi icin.
Evet bu değer gebelik yok dmek.
Diğer ay nasip olur inşallah ..

Testi tekrarlayın.
Sonrasında da kan tahlili yaptırın derim.

Ay ne güzel heyecanlar bunlar, ben kendi hamileliğimi anımsadım birden.
Çocuk bakmak bu kadar zor olmasa ve meşakatli olmasa, 3. çocuğu da isterdim gerçekten.

Testi tekrarlayın.
Sonrasında da kan tahlili yaptırın derim.

Ay ne güzel heyecanlar bunlar, ben kendi hamileliğimi anımsadım birden.
Çocuk bakmak bu kadar zor olmasa ve meşakatli olmasa, 3. çocuğu da isterdim gerçekten.

Kan testi yaptik dun 1.6 cikti normalde 0.1 cikardi hala adet olmadim genelde 2 gun atarmis internetten arastirdim bugun her ihtimale karsi baya bi arastirinca 2 gun gecikmis oluo acaba gec dölenme olabilirmi die dusundum bazi belirtileri istem disi yasiorum cunku konusurken bi anda istifarlarim basladi 4 gundur batma hisleri var gogus ve sol kasigimda adet olucak misim gibi bazen oluo bazen olmuo bn tobe uyumam uykum var ki bu ay gercekten hic dusunmedim belki diorum normalde o ikinci cizgi hic olmaz bembeyaz olurdu bilmiorum kafam cok karisti eger adet olmaz isem gircegimiz hafta saglik ocagina kan vericem ve dier haftada kadin doguma gidicem cunku ya gebelik yada baska buyuk bi sorunum var kistim fln yok arti akintilarimda sunuo resmen bu normal degil

Back
X