- 18 Aralık 2023
- 6
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi sinemeliftuncel
Kızlar adetimden 2 gün geçti klasik gebelik testim böyle silik çıktı böyle bir durum başına gelen var mı 1 buçuk aylık evliyim silik görünce unutmalı mıyım yoksa unutlanmamalı bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif, kan testiyle kesinlestirinKızlar adetimden 2 gün geçti klasik gebelik testim böyle silik çıktı böyle bir durum başına gelen var mı 1 buçuk aylık evliyim silik görünce unutmalı mıyım yoksa unutlanmamalı bilemedim
Eki Görüntüle 3354251
Umutlan bence pozitif görünüyor istersen kan verKızlar adetimden 2 gün geçti klasik gebelik testim böyle silik çıktı böyle bir durum başına gelen var mı 1 buçuk aylık evliyim silik görünce unutmalı mıyım yoksa unutlanmamalı bilemedim
Eki Görüntüle 3354251
Teşekkür ederim sabah ilk işim kan testi vermek olacakUmutlan bence pozitif görünüyor istersen kan ver
teşekkür ederim sabah ilk işim kan testi vermek olacak eşime o şekilde söyleyeceğimPozitif, kan testiyle kesinlestirin
Bende bugün kan verdim 17.3 çıktı senin haberini de bekliyorum bakalımTeşekkür ederim sabah ilk işim kan testi vermek olacak
İnşaallah Allah hepimizin yüzünü böyle güzel haberlerle güldürsün inşallahBende bugün kan verdim 17.3 çıktı senin haberini de bekliyorum bakalım
Az önce aldım sonucumu 64,2 çıktıBende bugün kan verdim 17.3 çıktı senin haberini de bekliyorum bakalım
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et yarın ikinci kez kan vercem güzel şekilde artmış olsunAz önce aldım sonucumu 64,2 çıktı
İnşaallah rabbim kucağınıza sağlıkla nasip etsin inşaallahTebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et yarın ikinci kez kan vercem güzel şekilde artmış olsun