• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik

Hayalperestttttttt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
1.550
1.063
133
29
Merhaba resim ekledim adet günümde sadece kahve rengi lekelenme yaşadım ve sonrasında sadece lavobaya gittiğimde gelen pas lekesi gibi bir leke test yaptım dün akşam birşey çıkmadı sabah kalktım 2. Çizgi çıkmış ama soluk benim gbi olan var mı daha öncedede bu testten yaptım negatifti hiçte çizgi çıkmadı artık eczaneden test almaya utanır oldum

Eklentiler

• 20210507_072942.webp
    20210507_072942.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20210507_072923.webp
    20210507_072923.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba resim ekledim adet günümde sadece kahve rengi lekelenme yaşadım ve sonrasında sadece lavobaya gittiğimde gelen pas lekesi gibi bir leke test yaptım dün akşam birşey çıkmadı sabah kalktım 2. Çizgi çıkmış ama soluk benim gbi olan var mı daha öncedede bu testten yaptım negatifti hiçte çizgi çıkmadı artık eczaneden test almaya utanır oldum
Bu test bende daha koyu çıkarmıştı bekleyince yoktu ama. Malesef o görünen kuruma cizgisi. Ilk 10 dk sonrasını dikkate almayın yaniltabiliyor. Adet gectiyse kan verebilirsiniz. Yada yarın ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence😇

Acaba sonuç ne oldu aynı şey bende de var

Back
X