- 27 Ocak 2025
- 6
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi eliflabayrak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün öncesine kadar doğru sonuç diyor ama erken yaptığım için mi silik çizgi merak ediyorumDaha çok erken değil mi
Canım âdetin geçmesini bekle az sabırlı olÖp
6 gün öncesine kadar doğru sonuç diyor ama erken yaptığım için mi silik çizgi merak ediyorum
testin markası artimed mi acaba?Kızlar test yaptım reglime 6 gün var silik bir çizgi çıktı ama çok çok silik gebelik var mı sizce kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Silik çizgi var ama artimed yada days markasiysa yalancı çizgi çıkabilir 6 gün erken bi deKızlar test yaptım reglime 6 gün var silik bir çizgi çıktı ama çok çok silik gebelik var mı sizce kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evettestin markası artimed mi acaba?
güvenilir bir marka değil. Bence gecikmeyi bekleyip başka bir test yapmalısınız
Evettestin markası artimed mi acaba?
Başka marka aldım tek çizgi çıktıBende artımed aldım bende de aynı şekilde silik çizgi çıktı
Bende birkaç gün sonra kan testi vermeye gideceğimBaşka marka aldım tek çizgi çıktı
Benimde hemen hemen böyle çıktı ilk defa ikinci çizgiyi gördüm reglime 3 gün var. Sizce kan vermeye gitmeli miyim?Kızlar test yaptım reglime 6 gün var silik bir çizgi çıktı ama çok çok silik gebelik var mı sizce kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Çatlatma iğnesi vuruldum 11 gün önce ne zaman test yapmalıyım sizceSilik çizgi var ama artimed yada days markasiysa yalancı çizgi çıkabilir 6 gün erken bi de
10.gunde pozitifi gören var evde gebelik testi varsa deneyinÇatlatma iğnesi vuruldum 11 gün önce ne zaman test yapmalıyım sizce
Adetiniz ne zaman eğer daha varsa test negatif çıkabilir biraz bekleyinÇatlatma iğnesi vuruldum 11 gün önce ne zaman test yapmalıyım sizce