• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tas

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
11
5
16
29
Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 17 Aralık. Bugün adetimden 4 gün geçti. Şüphelenip kaset test yaptım böyle silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi gebelik var mı sizce?
IMG_20250117_154317.jpg

Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 17 Aralık. Bugün adetimden 4 gün geçti. Şüphelenip kaset test yaptım böyle silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi gebelik var mı sizce?
Eki Görüntüle 3538658
Gebelik var gibi duruyor. Kan testi ile kesinlestirebilirsiniz 😊
Adetten önce test yapmışmıydınız

Kaset testi yenileyebilir misiniz ?
Bence var fakat kullandığınız erken gebelik testi yalancı pozitif verebiliyor kaset testiniz de ortadan çizgi geçtiği için bozuk olabilir bence yarın sabah ilk idrarınızla yapın şimdiden hayırlı olsun

Gebelik var gibi duruyor. Kan testi ile kesinlestirebilirsiniz 😊
Adetten önce test yapmışmıydınız
Hayır adetten önce hiç yapmadım. 24Ocak randevu aldım kadın doğuma gidicem. Sürekli oş gebelik veya düşük yaşıyorum o yüzden çok korkuyorum

Bence var fakat kullandığınız erken gebelik testi yalancı pozitif verebiliyor kaset testiniz de ortadan çizgi geçtiği için bozuk olabilir bence yarın sabah ilk idrarınızla yapın şimdiden hayırlı olsun
Ortadan geçen o çizgi sonradan oluşmuş ben ilk yaptığımda yoktu az önce konu açmak için fotoğraf çekerken gördüm bende

Hayır adetten önce hiç yapmadım. 24Ocak randevu aldım kadın doğuma gidicem. Sürekli oş gebelik veya düşük yaşıyorum o yüzden çok korkuyorum
Geçmiş olsun . İnşallah bu sefer sağlıklıdır bebeğine kavuşursuun 🤲
Ben de bir ay önce boş gebelikten kürtaj oldum 😐

Hayırlı olsun benim. İki oglumdada silik çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi ise adetim 2 aydir duzensizlesti sürekli test yapıyorum ama negatif bakalim hayırlısı olsun

Ayyy benimde böyle çıktı inşallah vardır
1000004152.jpg

Sizce benim gebelik varmıdır biraz geç çıktı benim hatta kurcaladım açıp sonra baktım böyle olmsu
1000004152.jpg

Bencede pozitif benimde 4 gün geçtiğinde böylr silik çıktı ilk 5 dakika içinde 🌸🌸

Back