Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 17 Aralık. Bugün adetimden 4 gün geçti. Şüphelenip kaset test yaptım böyle silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi gebelik var mı sizce?
Arkadaşlar merhaba. Son adet tarihim 17 Aralık. Bugün adetimden 4 gün geçti. Şüphelenip kaset test yaptım böyle silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi gebelik var mı sizce? Eki Görüntüle 3538658
Kaset testi yenileyebilir misiniz ? Bence var fakat kullandığınız erken gebelik testi yalancı pozitif verebiliyor kaset testiniz de ortadan çizgi geçtiği için bozuk olabilir bence yarın sabah ilk idrarınızla yapın şimdiden hayırlı olsun
Kaset testi yenileyebilir misiniz ? Bence var fakat kullandığınız erken gebelik testi yalancı pozitif verebiliyor kaset testiniz de ortadan çizgi geçtiği için bozuk olabilir bence yarın sabah ilk idrarınızla yapın şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı olsun benim. İki oglumdada silik çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi ise adetim 2 aydir duzensizlesti sürekli test yapıyorum ama negatif bakalim hayırlısı olsun