• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİ SİLİK ÇİZGİ

elfmlkgrmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
3
0
1
21
hanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfen
IMG_4356.jpeg

hanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfenEki Görüntüle 3527157
Benimde böyle çıktı adete 10 gün kala şuam adete 6 gün var yapıcam akşama hayırlısı olsun hakkında

Artimed ama başka yoktu söyledim eczacıya şikayet almadık dedi
İnşallah ben şimdi test aldım dayanamadım kasığım ağrıyor önünden geçiyordum aldım bi erken bi normal normal olanı yapcam eve gidince çıkmazsa sabahda erken olanı yapıcam
Benimde ağrıyor biraz önce de azıcık pembe bir leke geldi 4 gün geciktim. Ne zamandır da istiyoruz eşimle umarım hamileyimdir

hanımlar merhaba. Ben Salı günü erken gebelik testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Sonraki günler evdeki normal kaset testlerden yaptım ama sonuç negatifti. Adet olacakmış gibi hafif hafif ara ara sancılarım oluyor iştahım da arttı ama belki psikolojiktir diye diye kendimi yedim bitirdim bana bir yardım eli lütfenEki Görüntüle 3527157
Hamile misiniz

Ya benim reglıma da 5 gün var dün sabah ve bu sabah yaptığım testler çok görünmüyor burda ama baya silik çizgiler var bundan önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu bende doktora gitmeye biraz korkuyorum üzülmemek için ama burdaki mesajları görünce bende size bi sorayım dedim sizce var mıdır gebelik

Eklentiler

• IMG_0111.jpeg
    IMG_0111.jpeg
    90,9 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_0144.jpeg
    IMG_0144.jpeg
    152,9 KB · Görüntüleme: 177
Ya benim reglıma da 5 gün var dün sabah ve bu sabah yaptığım testler çok görünmüyor burda ama baya silik çizgiler var bundan önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu bende doktora gitmeye biraz korkuyorum üzülmemek için ama burdaki mesajları görünce bende size bi sorayım dedim sizce var mıdır gebel

Sonuç belli oldu muu?

merhaba arkadaşlar dün test yaptımm ancak ikinci çizgi silik bir şekilde görüyorum siz de bakar mısınız reglime 3 gün var umutlanmakta istemiyorum

Eklentiler

• IMG_2312.jpg
    IMG_2312.jpg
    188,2 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_2313.jpg
    IMG_2313.jpg
    159 KB · Görüntüleme: 169
Back