Gebelik Testi Silik Çizgi

Selamm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
9
0
23
Merhabalar testim bu şekilde ilk 5 dk içinde silik çizgi çıktı kuruma çizgisi olabılır mı fotoğrafta gözüküyor mu emin değilim

Eklentiler

• a92fa208-69f8-48d0-9581-0d90c201a3ad.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar testim bu şekilde ilk 5 dk içinde silik çizgi çıktı kuruma çizgisi olabılır mı fotoğrafta gözüküyor mu emin değilim
Artı med mi test canım ? Eğer artı med ise güvenme yarın başka test ile tekrarla derim

Çizgi gözüküyor ama sabah ilk idrarinla başka bir testle daha dene bence

Benimde aynı böyleydi artı med gebelik testi yapmıstım çoğu kişi negatif dedi dinlemedim gittim kan verdim beta hcg 97 çıktı sonra düzenli arttı suan 10 haftalık gebeyim genelde hamilelik testleri çok yanılmasa da en net olanı kan testi o yüzden direkt kan verin bence

Eklentiler

• IMG_3034.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 51
MERHABA BENİM DE ADETİMİN 3.GECİKMESİ NORMAL GEBELİK TESTİNDE ÇIKIYOR ERKEN DEĞİL AMA TAM KOYU DEĞİL KAN DA VERMEDİM SON ADET TARİHİME GÖRE 4. HAFTAYA GİRMİŞ BULUNUYORUM

adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar

Merhaba son adet tarihim 13kasım öğlenden sonra test yaptım sonuç böyle çıktı bakabilir misiniz

Eklentiler

• 8D16ED17-EFF1-482D-8299-1002EC0A85B3.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 11
Sizce hayalet çizgi varmı kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_1407.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_1408.jpeg
    120 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…