Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artı med mi test canım ? Eğer artı med ise güvenme yarın başka test ile tekrarla derimMerhabalar testim bu şekilde ilk 5 dk içinde silik çizgi çıktı kuruma çizgisi olabılır mı fotoğrafta gözüküyor mu emin değilim
Çizgi gözüküyor ama sabah ilk idrarinla başka bir testle daha dene benceMerhabalar testim bu şekilde ilk 5 dk içinde silik çizgi çıktı kuruma çizgisi olabılır mı fotoğrafta gözüküyor mu emin değilim
Evet var gibi duruyor yarın testi tekrarla canım hayırlı olsunadetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlarEki Görüntüle 3518138
4aralıktan beri damla şeklinde kahverengi ve açık kırmızı lekelenmem oluyorMerhaba son adet tarihim 13kasım öğlenden sonra test yaptım sonuç böyle çıktı bakabilir misiniz
Sizce hayalet çizgi varmı kafam karıştıBenimde aynı böyleydi artı med gebelik testi yapmıstım çoğu kişi negatif dedi dinlemedim gittim kan verdim beta hcg 97 çıktı sonra düzenli arttı suan 10 haftalık gebeyim genelde hamilelik testleri çok yanılmasa da en net olanı kan testi o yüzden direkt kan verin bence
Ben göremedim ama ilk idarla mı yaptınız bat ne zamanSizce hayalet çizgi varmı kafam karıştı
1 hafta var bata,hayır akşam biranda vesvese geldi deneyeyim dedim göğsüm çok şişti ve yumurtlamadan beri ağrı var eğilip doğrulunca karnımda da bi ağrı baskı var ondan dolayu kafam çok karıştıSizce hayalet çizgi varmı kafam karıştı
Ben göremedim ama ilk idarla mı yaptınız bat ne zaman