Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağına kan verdim yarın çıkacak çok heyecanlandım inşaAllah boşa çıkmaz hevesimSabah kan verdim 38 cikdi hemen kan ver bence
Sonuç ne pekiSağlık ocağına kan verdim yarın çıkacak çok heyecanlandım inşaAllah boşa çıkmaz hevesim
Yarın çıkacak sonuçSonuç ne peki
Yarina kalmaz ya enabiza dusuyor hemen bi bak istersen benim dortde dusmusduYarın çıkacak sonuç
E nabizi indir bak hemn bizede soyle insallah vardirYarın çıkacak sonuç
Kan verdiğimden beri bakıyorum e nabıza düşmedi dahaYarina kalmaz ya enabiza dusuyor hemen bi bak istersen benim dortde dusmusdu
İnşaAllah ya çok istiyoruz 2 buçuk yıldır olmuyor tüp bebek tedavisi de gördük daha önce tutmadı ne yazık kiÇizgi var ya istiyorsan inşallah sağlıkla gelir bebiş
Erken test yapsan koyu çıkardı. Pozitif gözüküyorKızlar adetime 2 gün var kaset test yaptım hemen silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
E nabızdan baktım sonuca 0.6 yani negatifErken test yapsan koyu çıkardı. Pozitif gözüküyor
Aa olsun canim uzulme bak herkeze diyorum sanada soyleyim bal tarcin corek otu kurunu esinle beraber yap ye ben bu ay onunla hamile kaldim cok kalanida duydum mutlaka denemeni isterimE nabızdan baktım sonuca 0.6 yani negatif
Aklımda olsun deneyeyim teşekkür ederimAa olsun canim uzulme bak herkeze diyorum sanada soyleyim bal tarcin corek otu kurunu esinle beraber yap ye ben bu ay onunla hamile kaldim cok kalanida duydum mutlaka denemeni isterim