Merhaba kızlar benim adetim düzensiz oluyor ama geçen ay 28inde oldum bugün 23ü test yaptım çok silik bir çizgi var sizce gebelik var mı
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen hamilesinn canım hayırlı olsunMerhaba kızlar benim adetim düzensiz oluyor ama geçen ay 28inde oldum bugün 23ü test yaptım çok silik bir çizgi var sizce gebelik var mı
Canım seninde var gibi hayırlısı bende bir kaç gün sonra yeniden yapacağımBende gördüm çizgiyi canım hakkında hayırlısı olsun.. Banada bi yorum yaparmısınız kafam allak bullak oldu Eki Görüntüle 3265228
Regliye 4 gün var ondanmı böyle çıktı yoksa test mi bozuk anlamadım gittim test aldım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcamCanım seninde var gibi hayırlısı bende bir kaç gün sonra yeniden yapacağım
Bencede senin az kalmış benim daha var reglime hayırlısı olsun bakalımRegliye 4 gün var ondanmı böyle çıktı yoksa test mi bozuk anlamadım gittim test aldım yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam
Bide korunuyoruz yani gece rüyamda gördüm de işkillendim acaba mı diyeBencede senin az kalmış benim daha var reglime hayırlısı olsun bakalım
Aynı benimki gibi çıkmış bende bı sabah bidaha yaptım bu şekilde çıktı varmı senceVar gibi banada bakabilir misiniz idrar böyle çıktı ama kan 1.20
Hemen mı çıktı yoksa zmanla miAynı benimki gibi çıkmış bende bı sabah bidaha yaptım bu şekilde çıktı varmı sence Eki Görüntüle 3265428
İnce bi çizgi pembe oluştu hemen şimdide kurudu böyle olduHemen mı çıktı yoksa zmanla mi
Var gibi duruyor kan verin benceBen emin olamadim gerçekten hamilemiyim
Çok teşekkür ederim kan veriyim ben o zaman durumdan muhakkak haberdar edicemVar gibi duruyor kan verin bence
Beyaz akintilarin fazla ise bu da bi belirti olabilir ben adet gününden 2 gün önce yaptimVar gibi duruyor daha yeni olunca da öyle az çıkıyormuş benimde kasık ağrılarım var bekliyorum bakalım regl günümün geçmesini